18/11-08

Hej!
Förlåt jag har inte skrivit på länge, men jag har inget internet på elevhemmet. Men jag ska säga dig att vi harjätte kul i alla fall , UTAN internet.

Hej då puss&kram

7/11-08

Hej!
Igår flyttade jag in på Gudmund, jag är så satans glad för det. & jag har fått en jätte snäll rumskamrat & riktigt rolig. Lollo heter hon & går i häst 2. Så igår var det inflyttning. Jag & Lolloär båda två riktiga pratmonster, & vi babblade på fram till 01.50 i natt. Men det var riktigt trevligt, & jag är inte heller trött idag.
Ja, ikväll ska jag & Carl se på en massa filmer som jag har med mig. & imorgon är det JUF-fest. Kanon kul hoppas jag att det blir.
Juste jag har inget internet på Gudmund, så jag kan tyvärr inte skriva så ofta, men ska försöka medans jag är i skolan.
Men nu ska jag vara med Frida, & sen ska vi ta bussen till stan.

Hej då puss&kram

Vänner

Vänner


Stjärnorna blänker på himlen små.

De finaste vännerna är svåra att få.


Tag vara på tiden som vännerna ger.

Det kan vara svårt att få mer.


Tiden den går.

& du börjar få sår.


Allt blir inte precis som du vill.

Du måste faktiskt hjälpa till.


Det där med vänner kan vara hårt.

Vem har sagt att det inte får vara svårt?



Av; Jessica (Jenka) Hägg 30/11-2007


5/11-08

Hej!
Idag har vi haft basmaskin körning i skolan & jag fick köra Valtran N121, kanon fin!
Jag tyckte att det gick riktigt bra att köra, fastän det nästan var första gången. Jo, självklart har jag kört hemma också, men upp till morfar & tillbaka är inte långt alls, & sen har jag bara kört på åkern ett par gånger. Så jag är nöjd, eller nästan är lite sur för att jag inte hann köra så mycket med släp.


Har är pärlan jag körde, eller pärla & pärla. Det är ju ``meantractor´´ enligt Malin.

Sen idag så fick jag mina nycklar till elevhemmet. Ja! Jäklarns vad jag är glad!!!

Nej ska packa saker nu som jag behöver ha med mig till Gudmund.

Hej dåpuss&kram

4/11-08

Hej!
(Jag sov på Jälla elevhem i natt så det är därför jag inte har skrivit.)
Oj, så satans kul vi hade igår. Haha, det finns ju inte ord som kan beskriva hur rolig min skola är, min egen Jällaskola! Haha, Rödin det aset ska ju alltid ha en sådan tur! Vi spelade schack via msn,(han vann) vi spelade sten,sax,påse via msn,(han vann) Vi spelade sten,sax,påse i verkligheten, & vet ni vad? Han vann! Det är en unge att ha riktig jäkla tur hela jäkla tiden!
Haha, han smällde till mig i huvudet lös, bara så där så att det är håret som flyger. Sen skulle jag göra samma sak på honom när han satt på en stol. Men när jag ska slå honom, vet ni vad det smartot gör? Jo, han ställer sig upp, så att han får en riktig snyting rakt i huvudet. Haha, är man klantig så är man. & det är ordet som beskriver Rödin: KLANTIG!

Ja, imorgon får jag förmodligen mina nycklar till mitt rum på elevhemmet Gudmund. JA! Jag är så glad så att inte ens ord kan beskriva hur dte känns. Ojoj, så det pirrar i magen, haha.
Jag åkte med mamma till stan idag & vi köpte lite så saker som jag kan behöva. Vi köpte också lite mat, nudlar & sådant där.

Nej nu ska jag gå & duscha.

Hej då puss&kram

2/11-08

Hej!
Jag kom hem från Gudmund för några timmar sen. Det blev lite segt i slutet av helgen nu, man var ju lagom trött. Emma & jag hade en liten gäst på Gudmund igår, kan tyvärr inte nämna den vid namn.
Nej, men annars så har dagen varit en allmänt trött dag.



Bilden är från i fredags, det är bävern Marcus som tuggat upp min burk. Vart den inte snygg? ;)

Hej då puss&kram

1/11-08

Hej!
Jag & Emma kom just hem från Mickis som hade party igår. Det var lite segt i början, men sedan efter ett tag så blev det skojigare. Det var jag, Emma, Mickis, Petter, Stolpe(som heter Christian, det visste inte jag), Marcus, Jonne, & resten av Mickis vänner & familj. Marcus & Jonne(Nils) är två snubbar från Varberg, Mickis bodde granne med Marcus innan när de bodde där nere i landet. & Jonne är en vän till Marcus. Haha jo det var roligt & trevligt ska jag säga dig!
Jag gjorde den bästa spellistan med musik som både är jätte kul att dansa till & som de vuxna gillar.(Dansbands remixer) & sen kommer den där lilla typen Marcus & tar bort min musiklista som jag suttit med hur länge som helst, & sätter in sin musik. & kan ni gissa vad det var för någet? Jo, äcklig techno & EMD, usch blä musik säger jag bara.
Haha, fast det var ju roligt att se dom dansa, för det kunde dom bara göra på ett sätt genom att röra händerna  upp & ner hela tiden.

Men det var himla rolgit tycker jag. Haha, när vi sitter ute & hämtar andan så säger Marcus, ``Du är riktigt svår flörtad, här har jag suttit hela kvällen & raggat på dig.´´ & då säger jag, ``Har du? det har jag inte märkt´´ haha, så klockrent. Nej, men stackarn fick en kram i alla fall, & sen så fick ju i alla fall sova i samma säng som mig, så han ska inte klaga tycker jag.

Nej, men jag tycker att Mickis fest blev väldigt lyckad til slut. Tack gumman för att vi fick komma & gratta dig!

PS, En sak jag glömde att säga igår var att det är min bästa vän Jenny som har designat min fina blogg! Tack Jenny!

Nej, nu ska jag & Emma hitta på någet att göra, äta kankse är bra att man gör, för det har vi nämligen inte gjort ännu.

Hej då puss&kram


RSS 2.0