30 Juni 2012 - 5 år


Dagens låt!

 Lasse Stefanz - Cuba Libre
Gillar starkt!

Presenten från R

Robert hade bokat ett jätte fint hotellrum, Juniorsviten med kingsize säng. Sängen var så stor att man gick vilse i den. När vi kom upp på rummet så hade han beställt upp jordgubbar och han hade med sig champagne. Jätte mysigt! Sedan åt vi på en jätte trevlig Kinsiek resturang till lunch och sedan åt vi middag på hotellet. Jätte gott var det. På kvällen tittade vi på TV och bara var med varandra! Dagen efter njöt vi i spaavdelningen. Helt underbart! Jag har verkligen världens romantiskaste pojkvän och jag älskar honom så!
Tack så mycket för underbara dagar med dig! Det kunde inte bli bättre!

Presenter!

Fick 4 stycken plastkulor till piercingen av Jenny
Här har vi en massa saker. Bestickset av farmor, silversked av kusinerna, ungsform och fotoalbum av Ulla, presentkort på Ikea av morfar, vin av Lisa och Pullan, alkoholfri öl av pappa, mixer av mamma och glas av Stina och Larsson. Riktigt nöjd är jag. Fick även en en shortsdress av Julia som jag använder mycket!
Sedan denna fina cykel av mamma och pappa. Så himla skön sadel och fint märke, Monark. Hah, nu kan jag ju sälja bilen!

Nu är man äntligen 20!

I lördags fyllde jag 20 och hade en så trevlig dag med fina vänner. Tack alla som kom och gjorde min dag!
Lisa och Pullan. Pullan hjälpte mig med tårtorna, mums! Fick presentkort på Systemet och en vinflaska! Kung!
Stina och Larsson var på plats, fick fina vinglas och två alltialloglas av dem. Väldigt fina!
Tellie ville vara med, jäklar vad glad hon blev när det kom så mycket folk.
Jag och Lisa, släkten är värst!
Ahlström och Pullan
Lisa, jag och Lisas granne Daniel. Riktig trevlig typ!
Larsson och jag
Jag och Danne, det var jätte kul att han kom förbi en liten sväng. Har inte träffat honom på så länge!
Jag och Stina
Emil kom såklart! Han hade riktigt fina träskor med kofläckar på!
När alla hade åkt hem och jag packat in ljudet och datorn var jag tvungen att ta en bild. Jäkligt dragen blev man, men så mycket syns det inte. Haha, jag mådde ju bättre än Lisa, kräkmonstret. Snacka om att göda buskarna!

Midsommarafton 2012

Det har inte blivit så mycket midsommarafton för min del. Jag har haft fullt upp hela dagen med alla förberedelser iför morgondagen. Tårtbakning, tältköp, tältuppsättning och mycket mer. Igår igår gjorde jag snapsvisehäften som jag tror folk kommer finna underhållande.
Här är min tält som jag har slitit med idag, det stora vita åkte jag till Jula och köpte vid lunchtid idag, snacka om att vara ute i sista stund, men som tur fanns det några kvar. Fick hjälp avmin syster när jag skulle sätta upp det.

19 Juni 2012 - tid för min vän

(bild från 2009)
Idag lunchade jag med min fina Jenny, henne har jag inte träffat sedan påsken. Det var jätte trevligt att få bara sitta och bara prata ut med en gammal vän. När vi satt där och åt kom vi på oss själva att  vi snart kännt varandra i 7 år. Jäklar vad tiden går fort må jag säga! Jenny har nu åkt till Arlanda och väntar på sitt flygplan till Turkiet. Så jag ville träffa henne innan hon åkte också.
Jenny är en underbar tjej som jag träffade i högstadiet och vi har varit bästa vänner en mycket lång tid, men åren gick och man började skola på olika håll, vi hann inte riktigt med varandra så mycket som vi hade velat. Jag vill i vilket fall säga att jag är så glad och tacksam över att vi fortfarande håller ihop och att hon är en av några vänner som verkligen förstår mig.
Det senaste halvåret så har jag märkt vilka vänner som verkligen är mina vänner. Jag är världens lyckligaste tjej, med en underbar och helt fantastisk pojkvän som stöttar mig i allt. Vi bor ca 35 mil ifrån varandra och vi kan inte bara komma över en kväll. Detta betyder ju då att när vi är med varnadra så vill vi vara det en längre tid, vilket vi också behöver. Det är tråkigt att se dem som inte förstår det och istället för att vara glada för vår skull blir dem sura för att vi inte har all den tid som vi hade med våra vänner innan vi hittade varanadra.
Jag har kännt mig så dum över att jag inte hunnit vara med alla så pass mycket som jag velat, men jag försöker leta efter den lediga tiden. Det kan ju räcka med en snabb lunch.
Jag vill tacka alla vänner som förstår hur jag och R har det och att det inte alls är lätt med ett distansförhållande.

Snow White and the Huntsman

I torsdags såg jag och älsklingen denna film på bio. Den var så jäkla bra, förbaskat snyggt gjort och mycket spännande. jag rekommenderar verkligen denna till alla som inte sett den!

Ge dem Guldklaven!

Känner mig lite att det är min plikt att göra rekalm
Guldklaven är ett pris som delas ut under Svenska dansbandsveckan i Malung i mitten av juli. Priset instiftades år 2000. Jag är dock lite besviken. Från år 2000-2010 så hade dem mycket fler kategorier, så som Årets keyboardist, Årets trummis, Årets gittarst, Årets basist och Årets blåsare. Så dåligt att dem har taigt dem alla dessa!
Elisa's är nämligen nominarade till tre stycken Guldklavar, men för att vinna så behöver dem lite röster!
Varje samtal kostar 9,90kr varav 8,50kr går direkt till Radiohjälpen
Du kan rösta till och med söndagen den 8 juli kl 23.59.
I kategorierna Årets Dansband är telefonröstningen igång ända fram till galakvällen den 15 juli då sveriges Radio P4 direktsänder hela guldklavegalan.
Årets Dansband
Elisa's - 099-321 01
Årets Sångerska
Elisa Lindström / Elisa's - 099-321 07
Årets Musiker
Petter Ferneman / Elisa's - 099-321 18
Gör som jag ring och rösta! Nu hoppas vi på att dem vinner alla tre! Jag kommer att hålla mina tummar så hårt jag bara kan!

 


10 Juni 2012 - Din födelsedag

Grattis på din 21a födelsedag gumman. Du kommer för alltid finnas i mitt härta.
Jag tittade i mitt gamla anteckningsblock idag och fann min dikt som jag jag skrivit för dig.
''I sommras miste jag min käraste vän
Jag har inte kommit över henne än

Det kommer jag nog aldrig att göra
Efter allt det hon sagt i mitt öra

Hon sa att jag var bäst
Och hon var så duktig att rida sin häst

jag kommer inte glömma den tjejen
Hon var den där söta lilla grejen

När hon matade sina djur med blad
Blev jag alltid så glad

Nu finns hon inte mer
Men när jag drömmer då är det henne jag ser

I mitt hjärta nu hon bor
Där inne sitter hon och glor

Hon tittar på alla som älskar henne

Med denne lille penne
Har jag skrivit dikten denne
Till ett minne
Av hennes goda sinne

Till min käraste vän
Som ej kommer igen

Till vår Tina
Hon den Fina''

Skriven av Jessica Hägg 30/11-07 kl.00.18

9 Juni 2012 - Skövde imorgon

Idag har jag tränat lite mage. Har inte hunnit så mycket idag för min familj har varit på Thun´s och handlat. För er som inte vet, Thun´s är en litet Ullared. Jag köpte ett par persikafärgade byxor och ett par shorts i samma modell fast i mörkblå till mig, eller det var pappa som köpte det. Tack så mycket! Sedan hittade jag inte så mycket mer, eller en jätte fin sommargröm klänning från Vila som har kortkjol i fram och lång i bak, men tyvärr var det lite förstor för mig. Sedan köpte jag två t-shirts till min fina pojkvän. Klart att han ska ha lite presenter då och då. Plus att han hade namnsdag i förrgår den 7 juni och då tycker jag att han kan få lite presenter!
Imorgon ska jag åka till Skövde så jag kommer inte ha tid att skriva något här, så att ni vet!

7 Juni 2012 - träningsvärk

Phu, jag är trött nu. Har varit ute på en liten runda, 4km blev det och innan rundan körde jag mage och efter körde jag mage igen. Nu jävlar ska svetten rinna! Jag har nog hittat den klänningen jag vill ha när jag och R ska på den ''lilla'' tillställningen, men då gäller det att jag kommer i en S. För att det fanns bara S eller XS av dem två jag väljer mellan. Så det blir helt enkelt bara hård träning som gäller. Visserligen har jag en månad på mig, men man vet aldrig hur fort eller långsamt sådant här tar, men jag hoppas ju på att jag ska hinna i den!
Jag har börjat städa balkongen här nu, fy tusan säger jag bara.. Det borde vara förbjudet att ha det så smutsigt hemma!

6 Juni 2012 -Nationaldag och lite panik

Jag försöker hitta en klänning som inte är för mycket och inte för lite, men den får heller inte kosta flera tusen. Jag och R ska på en liten tillställning i Juli som jag ser framemot. Jag har hittat jätte många fina, men jag veet inte. Dem känns nästan lite för mycket och sedan så måste man beställa dem och det känns inte helt kul. Tänk om den inte passar och jag måste skicka tillbaka den, kommer den då komma i tid? Jobbigt läge.. Men det kommer nog att lösa sig hoppas jag, eller det måste lösa sig!
Lite inredning till lägenheten, har man ett distansförhållande så har man och då får man göra det bästa av situationen. Nu ska jag springa till gymmet och bli lite fitforfight!

Turkiet i September

Den 3 september åker och jag R på en mysig liten resa till Bodrumkusten i Turkiet.
All inclusive!

Överraskning för R!

Igår gjorde jag en spontantripp till Barva Bygdegård som ligger mellan Strängnäs och Eskilstuna för att överraska min underbara pojkvän. Och om jag lyckades, stackarn var i chocktillstånd i flera danser. Det var verkligen värt att åka dit för att träffa honom några timmar, sedan har han så snälla arbetskamrater som lät honom åka med mig tillbaka till Uppsala innan dem andra hunnit packa ihop. Så vi fick lite ensam tid och det behövdes! Det var så bra att jag åkte för annars skulle vi inte setts förän nästa söndag och det är alldeles för lång tid.
Här var jag och dansade järnet!
7 månader med R är det idag! Jag älskar dig mer och mer för varje dag!

Fika med syster och presentjakt!

Igår var jag med min syster Jenny och tog en fika på Gränby. Efter fikat letade vi lite presenter för på lördag ska jag nämligen på kalas för ett par vänner som fyllt år. Tyvärr så har Hugo som han heter brutit benet och ligger på sjukhus, men jag hoppas att min present kan pigga upp. Det är inte något som är speciellt ansträngande i alla fall, hah. Hoppas att han tar och kryar på sig snart!
Jag åt denna jätte mumsiga morotskaka, tyvärr är den lite förstor kan jag tycka. Det blir lite för mycket av det goda. Jag rekommenderar Fågelsången, som detta café/resturang heter. Jag och R brukar äta där ibland och dem har mycket god mat också!

RSS 2.0