El Gouna here I come

Nu bär det av, eller i natt, imorgon bitti. I julklapp fick jag, mamma och mina systrar en resa  av pappa. Vi ska åka till Egypten, El Gouna heter platsen vi ska vara på i en vecka. Jag ska sola och sola och sola och bada. Det kommer bli riktigt skönt att komma iväg och bara njuta av livet ett tag. Hoppas att ni andra som inte åker med får det bra utan mig i Sverige, hah..
Föresten så klippte jag mig igår, det blev kort! Haha det låg en hel peruk på golvet när frisören var klar. Och det var första gången jag gick till en frisör som jag inte känner. Annars har det alltid varit hos någon kompis som håller på att utbilda sig eller liknande. Så här blev det i alla fall, ingen bra bild. Men det kommer, jag lovar!
Nu måste jag packa klart, är så himla lätt distraherad, haha.
Hej då! Syns om en vecka då

The adventures of Merlin

Jag vet att jag tjatar, men jaag älskar verkligen den här serien! Den är så fruktansvärt bra. Och den är inte en sådan serie som spårar ut efter 2 säsonger, utan det blir bara bättre och bättre! Har längtat efter en ny säsong jätte länge nu, och vipps så fanns det plötsligt två stycken! Super glad!
Eftersom SVT1 är så himla långsamma så får jag ta saken i egna händer. Jag mejlade och frågade 2009 när den nyaa serien skulle gå på tv. Dom skickade tillbaka och skrev att i Januari 2010 ska den börja sändas. Haha, riktigt misslyckat tycker jag. I alla fall när dom sänder samma säsong igen..
Nu håller jag på med säsong 3 och letar efter den 4:e. Hoppas det kommer många fler. Jag har också bestämt mig för att köpa alla säsonger på DVD, men ännu finns bara 1 och 2 med svenskt tal.. Men det får duga, vill i alla fall ha orginalet!
Så jäkla bra! Blir tametusan nervös när jag inte vet vad som ska hända! Så bra är det!
Hej då!

19 Januari 2011

Hejsan hoppsan mina vänner!
Min helg har varit kataftrofalt rolig, eller jag vet inte ens om jag ska uttala mig om min helg. Jag kan ju bara säga att tequila och jag är inte bästa vänner.. Men gott var det. Något mycket posetivt med helgen var att jag fick träffa massor utav gamla vänner!! Det var hur roligt som helst att träffa Max, Susanne och ja, jag träffa massa men minnet svek ju lite kan man säga.
Hahah, Pontus hade i alla fall väldigt kul i helgen!

I måndags besiktade jag bilen i Enköping, gick väl si så där, kunde gått bättre tyckte jag. Men det var ju bara ett fel. Styrleden på höger sida är lite glapp så den skall bytas!
Sedan blev jag sjuk, åkte till doktorn igår. Jag sa ''tusen spänn till mig om jag har fel! Jag har streptokocker i halsen.'' Och bra som är så hade jag rätt. Visserligen fick jag inte tusen spänn, jag fick pencillin istället! Haha.
På söndag ska jag, mamma och mina systrar till Egypten i en vecka. Mycket fint tycker jag. Jag ska steka bacon till jag svartnar.
Åh, jag har en ny favoritlåt: The Cranberries - Zombie! Grym låt!
Hej då alla glada!

14 Januari 2011

Idag är det fredag och jag ska ut ikväll. Riktigt taggad måste jag säga. Jag ska ut tillsammans med Malin och Jossan. Vi hade tänkt oss att gå på Red Room och kanske Kalas, men vi får se hur det blir med den saken. Jag hoppas jag träffar på någon rolig jag känner och som jag inte träffat på länge. Tänkte gå imorgon också, men jag tror att jag struntar i det. Känns lite dumt att kasta bort mer pengar.
Haha, bara för att jag bjuder på mig själv!
Haha, jag undrar jag. Jag tror inte att jag kommer kunna dansa så mycket, usch har en sådan för taskig träningsverk i armarna och ryggen. Haha, men skönt är det!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan dra till Jossan och fixa o dona!
Hej då mina kära!

13 Januari 2011

Hejsan!
Jag är helt slut efter ett gym pass och ett gympa pass. Haha, i tisdags började skolan och jag kan inte riktigt säga att det var jätte kul då. Men jag behövde komma hemifrån. Jag köpte gymkort på Friskis & Svettis i tisdags också, så jag, Linnéa Bäck och Frida Olsson gick på ett gympa pass bas. Det var jätte mycket magträning då så jag har fortfarande ont. Och i onsdags så gymmade jag och Erik Möller, herremin skapare vad slut jag blev. Men det var väldigt skönt att känna att jag hade rört på mig. Sedan idag så Gymmade först jag och Erik och sen kom Linnéa, Frida och Mathilda så gick vi på ett gympa pass styrka bas. Så nu är jag verkligen helt slut. Mina armar verkar som stackarna.. Och imorgon ska jag på krogen och dansa, om jag nu orkar dansa mycket.
Nej nu ska jag ta och vila lite, och äta apelsiner. Och efter det får vi se vad kvällen bjuder på!
Hej då!

9 Januari 2011

Idag mår jag faktiskt mycket bra. Hade en hel trevlig kväll igår i Åkerlänna bygdegård med hela gänget. Haha, några öl, cider och jäger blev det. Mycket fint! Mitt i middagen så kom jag på vad jag ska tatuera! Jag ska tatuera Larz-Kristerz loggan ''Dansband all the way baby'' Så tufft! Så jag och Emelie ska ta och göra det i Februari, fint de! Och sedan i vinter ska jag och Lisa pierca oss, fast vart det har vi inte kommit fram till ännu, men det ska bli av då i alla fall.
Fast jag vet inte riktigt var jag ska sätta den på kroppen.. hjälp!

Idag vaknade jag vid kl 9 av att jag fick sms och sedan somnade jag om igen. Vid kl 12,0 vaknade jag och åt frukost. Sedan ringde jag till min syssling som körde mig till bygdegården så jag kunde hämta min bil. Och alldeles precis nyss så har jag och pappa sandat vägen.

Larz-Kristerz

Den 1 Juni 2011 kommer Larz-Kristerz till Åkerlänna bygdegård igen. Jag längtar fruktansvärt mycket dit! Lisa säger att dom kommer ta studenten samma dag, men det går ju inte! Vi måste till Åkerlänna då, jag ska dit!

Jag har kommit på en så superbra idé tilll dess. Jag vill verkligen göra det! Skulle vara så himla roligt! Jag avslöjar inget ännu, det kommer senare när det närmar sig!

7 Januari 2011

Hejsan!
Usch vilken natt det varit. Först när jag skulle lägga mig så var jag inte alls trött, så jag låg och vred och vände i någon timma. Sedan tänkte jag lika bra att hitta på något, så jag tog och pratade med några vänner på internet. Sedan när dom gott och lagt sig gick jag in på en chat jag ofta var inne på när jag var yngre. Där brukar det inte vara vettiga människor, men jag hade tur! Träffade på en mycket trevlig kille från Göteborg, tur det för jag behövde prata av mig. Vi pratade mycket om studier och utbildning och det var väldigt kul att höra hans mål i livet. Han vill bli forskare och han hade sök till en kurs i Uppsala Egyptologi tror jag det var, det handlade i alla fall om Egyptens kultur, historia, spårk, ja det mesta om Egypten. Jag tyckte själv att det lät väldigt intressant. Det kändes i alla fall bra att få prata med någon ny människa.
Vi pratade ett bra tag, minst två timmar.
Och nu, mitt problem som återkommer varje gång jag ska sova. Jag får så fruktansvärt ont i höften! Jag kan varken ligga eller sitta. Usch det är så hemskt, så nästan varje natt nu så har jag inte somnat innan kl 2-3 och sedan sover man bort hela dagarna. Usch nej jag gillar det inte! Men inatt somnade jag kl4, och jag ställde klockan på 8, så jag gick ändå upp ganska tidigt.
Nej nu ska jag ut och röra på mig, lite skidor eller lite löpning. Det visar sig!
Hej då!

Den nya starten 2011

Hejsan!
Ett tag sedan ni fick höra av mig, men nu jäklar ska jag se till att skriva lite oftare.
Äntligen ett nytt år! Nya möjligheter, en ny start och ett mitt liv! Jag har lovat mig själv att börja tänka på mig själv mera, inte bara tänka på andra. Det känns som jag har haft för mycket hänsyn och empati för andra människor så jag nästan glömt bort mig själv. Och sedan utav deet har jag själv mått sämre, men NU är det slut på det!
Självklart komemr jag inte kunna låta bli att känna omtänkte och empati för andra människor, för sån är jag. Men jag tycker att jag behöver lite mer mig själv i mitt liv. Mitt nyårslöfte 2011 är att ta tag i mitt liv ordentligt! Se till att klara av den här sista biten i skolan, skaffa ett jobb, börja motionera, sluta äta skräpmat och börja älska mig själv! Jag känner att om jag håller mitt löfte så kommer 2011 bli ett bra år!
NU KÖR VI STARTET ÄR AVFYRAD!

RSS 2.0