Tagit tag i mitt liv?

I torsdags införskaffade jag mig ett gymkort. Äntligen! Känner mig redan mycket piggare och gladare bara efter några dagar. Jag kikade runt lite på google för att hitta ett gym som passar mig, det fick inte heller vara för dyrt. Otroligt vad med pengar gymmen måste dra in med tänkte på priserna och att det är den nya trenden att träna och gå ner i vikt.
Jag hittade ett nystartat gym här i Skövde som heter Elins Sportclub, lagom i prisklass också. Dom har även mycket att erbjuda, Zumba, Bodypump, Danz, TRX mm. Det är inte det största gymmet, men det funkar helt utmärkt för mig! 

21 Mars 2013 - Dags att börja igen?

Skrållan älskar nya leksaker och självklart fick hon nya efter flytten till Skövde. En liten inflyttningspresent ska hon ju ha, eller hur?  
Och har har vi det nya tillskottet till familjen, detta är busiga Bumbi, hon fick också en present nu när hon flyttat in. Hennes namn passar henne otroligt bra, hon studsar runt som en riktig BumbiBjörn!
 
Som ni kanske märkt har jag inte skrivit på ett bra tag, ja inte sedan november.. Jag har liksom haft nycket annat att tänka på. Bland annat så har jag jobbat en massor, vilket är hur bra som helst! Jag har även flyttat till en helt ny stad, nämligen Skövde, jag har gått och blivit med sambo! Underbart! Sedan har jag även fått jobb på Skövde Kommun vilket också är hur bra som helst! Nog för idag, måste ju ha något att skriva om imorgon också!
 

RSS 2.0