31/7-09

Jag har jobbat idag, och det ska jag göra fram tills på söndag. Sen ska jag vara ledig i två dagar, och jobba sen igen kanske.
Usch, nu på slutet känns det som att sommaren är över om ett par dagar och jag har inte hunnit med något alls. Men ska försöka att hinna med lite saker de sista vckorna nu. Göteborg är en planering, sen kanske det blir Gröna Lund också, men man vet ju aldrig.

Går dagens klädseln.
Allt är från Gina förutom linnet som är från H&M

30/7-09

Hej!
Idag var jag ledig från jobbet för att jag skulle in till stan med mamma och beställa glasögon. Jenny kom och hjälpte mig att välja. Jag fick visserligen inte dem jag ville, men det går väl i alla fall. Om Jenny tycker om dom så funkar det, haha. Jag köpte ett par skor också, eftersom mina är så slitna så att mina tår stycker ut, haha. Det var på tiden att jag hittade ett par nya. När vi kom hem från stan cyklade vi till farmor och åt tårta, ha jag cyklade om Julia när hon körde mopeden som går 45 km/h. (jag cyklade) Sen cyklade jag till min faster Lena och lekte med kattungarna, jätte söta. Jag gav dom namn idag, min faster har bara kallat dom lille-kissarna. Nu heter dom Teddy och Freddy, det är två flickor och det är min kusin Josefine som ska ha dom och hon tyckte om Teddy och Freddy på saltkråkan när hon var liten.

Nu ska jag sova, ska upp och jobba imorgon.
Hej då!

29/7-09

Hej!
Jag har jobbat idag också, men imorgon är jag ledig. Då ska jag till stan med mamma, och där ska jag träffa Jenny och sen ska vi beställa glasögon åt mig. Men på fredag ska jag jobba igen, det känns ganska bra att tjäna lite pengar. Jag ska förmodligen jobba nästa vecka också. Men sista veckan tror jag att jag vill vara ledig i alla fall sista helgen, för då bär det av till Göteborg med Jossan som kommer hem på söndag från Grekland.

Jag tittade på http:///svt.se/play igår och såg de avsnitt på allsång på skansen när Alexander Rybak var där. Jag märke då hur himla charmigt det är när norrmän sjunger på svenska. Jag vart lite förtrollad när han sjöng 'Det gåtfulla folket' och 'Det är vi ändå' tillsammans med Elistbeth Anderassen. 'Det är vi ändå, den låten var riktigt bra tycker jag. Om ni vill höra den tycker jag att ni ska gå in på,
http://www.youtube.com/watch?v=js7U0xAt_EU

Hej då!

RixMorronZoo

  
Det här måste ju vara tre av Sveriges roligaste människor. Det är ju inte bara dom som är roliga, nästan alla programledare från Rix FM är riktigt roliga, men de här tre är roligast. Dom måste ju ha det roligaste jobbet i världen. Skulle vilja vara med dom någon gång, om jag skrattar som en galning när jag hör dom på radion, så lär jag ju skratta ihjäl mig om jag träffar dom live. Lyssna på Rix FM roligare radiostation får man leta efter.
Rix FM Uppland 105,3

Du vet att du kommer få en dålig dag när..

Du sätter på dig behån bak-och fram och den passar lika bra.

Du vaknar upp och upptäcker att din vattensäng gått sönder - sedan kommer du på att du inte har någon vattensäng.

Du sätter på TV-nyheterna och de visar snabbaste nödvägarna ut ur stan.

Din blindträff är din exman.

Din födelsedagtårta kollapsar av tyngden från ljusen.

Du promenerar hela vägen till jobbet och när du kommer fram upptäcker du att din klänning har fastnat innanför trosorna.

Signalhornet till din bil går sönder och går inte att få tyst på - när du befinner dig bakom ett gäng med Hell's Angels på motorvägen.

Fågeln som sjunger utanför ditt fönster är en gam.

Din man säger ''God morgon Malin'' och ditt namn är Anna.

20 tips på lite spänning i vardagen

För att göra vardagen lite mer spännande och innehållsrik rekomenderar jag att några av nedanstående tips utövas med jänma mellanrum.


1. Vid lunch, sitt i din parkerade bil med solglasögonen på. Peka på  förbipasserande bilar med en hårtork. Se om de saktar in.

2. Sök dig själv på internetsystemet. Försök INTE föreställa din röst.

3. Hävda bestämt att din e-postadress är:
[email protected] eller
[email protected]

4. Varje gång någon ber dig att göra något, fråga om de vill ha pommes frites till det?

5. Ställ sopkorgen på skrivbordet med en lapp som säger 'inkorg'

6. Utveckla en onaturlig skräck för häftapparater.

7. Häll koffeinfritt kaffe i kaffeautomaten i tre veckor. När alla har kommit över sitt koffeinberoende, byt till espresso.

8. I minnesfältet på alla dina checkar skirv 'För sexuella tjänster'

9. Avsluta alla dina meningar med ''i enlighet med profetian''

10. Använd inte punkt

11. Så ofta som möjligt, hoppa istället för att gå.

12. Fråga folk vilket stjärntecken de tillhör. Skratta hysteriskt när de svarat.

13. Hämta inte barnen på dagis.

14. Sjung med på operan.

15. Gå på poesiafton och fråga varför dikten saknar rytm.

16. Häng myggnät runt ditt skrivbord på jobbet. Spela ettt band med djungelljud hela dagarna.

17. Fem dagar i förväg säger du till dina vänner att du inte kan komma på deras fest för att du har huvudvärk.

18. Skrapa inte vindrutan på bilen på vintern.

19. När pengarna kommer ut ur bankautomaten, skrik ''Jag vann! Jag vann! Tredje gången den här veckan.

20. När du lämnar skansen, spring till parkeringen skrikandes. ''Spring för livet, de har rymt!''

Hoppas att ni  får lite spänning i vardagen.


27/7-09

Hej!
Idag har jag jobbat på Parkhyddan tillsammans med Johanna. Det gick väldligt bra idag och det var lagom varmt, så man orkade utan problem gå alla promenader. Jag ska jobba veckan ut nu, fast på torsdag ska jag vara ledig för då ska jag med mamma till stan och beställa glasögon och kanske linser. Jag behöver glasögon det känner jag strakt! Jenny måste hjälpa mig att välja ett par som passar bra till mig, det är hon bättre på än jag är. Hahah, om jag skulle välja skulle jag se ut som en, ja jag vet inte vad.

Jag längtar tills Jossan kommer hem från Grekland. Har inte vart med henne sen tractorpullingen, och det var ju ett tag sen. Sen ska vi ta och ha roligt den sista veckan vi har kvar av sommarlovet, eftersom jag förmodligen kommer att byta skola så måste vi hitta på något mer innan sommaren är slut.

Hej då

Being Human


En riktigt bra serie som handlar om tre personer, men dem är inte tre vanliga personer. Först har vi Mitchell som är en vampyr, sen har vi George som är en varulv och sist har vi Annie som är ett spöke.  Dom gör allt för att försöka vara som andra vanliga människor. Mitchell blev en vampyr under kriget, han blev överfallen av en kapten och hans armé. George blev en varulv när han och hans kamrat var ute en kväll i bergen. Hans kamrat blev sliten i stycken, men George klarade sig. Annie minns knappt hur hon dog, bara att hon föll från trappan i sin lägenhet. Annies fästman hyr ut lägenheten efter den tragiska olyckan till två killar, Mitchell och George. Mitchell och George är dem ända som kan se Annie, men ibland händer det att människor också kan se henne. Dem tre försöker leva tillsammans så gott det går i människornas värld.
Riktigt spännande! Se den på SVT1 kl.21.00 på söndagar.

Kronprinsessans födelsedag 14/7-09

                 
Här har vi hennes kunglighet i egen hög person tillsammans med en tjej som åker skidor och fick Viktoria priset.(det heter något annat, men kommer inte på ordet just nu) Minns tyvärr inte namnet.

Här har vi ett par stycken av de artister som uppträdde på scenen. Måns Zelmerlöw, Malena Ernman, Jill Johnson och Salem Al Fakir. Lena PH och Orup uppträdde med, men fick ingen bild på dem. Det var trevligt och roligt, mycket härlig musik och sånt. Mark Levengood var programledare, men fick inte någon bild på honom heller.

Hej då!

25/7-09

Sommaren 2009 går långsamt framåt tycker jag, men det är ju bra. Då hinner man med flera roliga saker att göra!
Idag har jag varit hos Jenny, sov där hos henne sen igår. Vi var på Gränby centrum igår och jag köpte en väska och två filmer. (Och nu vet jag vad jag ska ge till Jenny när hon fyller på torsdag) Jag köpte Lilla sjöjungfrun Sagan om Ariel, och Förtrollad. Säg att jag är mesig om ni vill, men jag tycker om Disney's filmer, dom har mycket klokt i sig. Jenny köpte Da Vinci koden, jag somnade när vi skulle se den. Men klockan var ju ganska mycket också. Förtrollad var en jätte bra film, man kände sig så glad och lycklig efteråt. Haha. Sen idag så har jag och Jenny plockat körsbär hos hennes pappa, mums det var gottigottgott.
Jag har en ny favoritlåt just nu, den gör mig glad och peppad på att dansa. låten är ingen mindre än Olas nya singel Sky's the limit. Den gör mig så glad!
                 
Imorgonbitti åker Jossan till Grekland och är borta i en vecka, men när hon kommer hem igen ska vi ha kanon kul. Den 16:e Augusti ska vi på Rix FM Festival i Götebooorg! (wooow) Längtar är så peppad på musik och sånt nu!


The Fairytale of life

When I was a child, I dreamed about fairies and mermaids. My father used to tell me fairytales about a land far away. The land was called Fairytopia. Fairytopia was the land of my dreams. Most of all I wanted to go to Fairytopia, and stay there forever. I imagined Fairytopia as a colorful land with flowers and waterfalls, and of course with fairies and mermaids. In my dreams I saw fairies fly high in the blue sky, and mermaids swim in the blue green water.

When I grow-up I never stopped thinking about my father's stories about Fairytopia. And I never stopped imagining how beautiful it was.

Now I am an old lady and I still think about Fairytopia. But now I have realised that it is just in my head like a dream. I think everyone has a secret dream, Fairytopia is mine. I think that a secret dream is how you want to se the wolrd. For me Fairytopia is a dream that never comes true in this life. But I still love thinking about it. It feels like if I share hope and love, I will be there in an other life. Now I share my father's fairytales with many children. Every day I walk to a children's hospital, and I tell them all the fairytales that my father told me once. I can see in the children's eyes that they imaginie Fairytopia in there own way, It is so wonderful to see the children so happy after I have told them the fairytales. To give the poor sick children a new hope. To see them happy is the greatest gift I can get from this wolrd.

Now I understand to share hope and love with others is the mening of life.

Jenka, Jenny och Eva

Hej!
Igår åt jag, Jenny och hennes mamma Eva på Dragon Palace. Riktigt gott som vanligt! Vi hade otroligt trevligt, det känns så bra när jag är med dom. Man kan prata om så mycket, jag är avensjuk på att Jenny har en sån underbar mamma som man kan prata med. Det är lite skilldad med min..
Efter middagen så såg vi på Harry Potter och Halvblodsprinsen!! Trodde att den skulle vara bättre, men som alla Harry Potter filmer är så var också denna väldigt bra, men inte bäst av dom. Men bra var den! Den var väldigt rolig för att vara en Harry Potter film. Men Harry Potter är en av mina favoritfilmer, så dom kan aldrig bli dåliga! 

Tomas Ledin


I onsdags var vi på Tomas Ledins konsert i Borgholms slott. Han var så jäkla bra! Caroline af Ugglas sjöng också, men det var inte så kanonn bra alls. Eftersom jag inte tycker om henne så.. Och eftersom hon sjöng dåligt så blev Ledin ännu bättre än vad man tänkte sig. Han sjöng gamla godingar som ''Helt galen'', ''Vi är på gång'' och nya låtar som ''Håll ut'' och ''500 dagar om året''. Han var riktigt bra kommer nog åka på någon av hans andra konserter någon annan gång.
Min mobil var urladdad så jag fick inga bilder från konserten, men men det finns inte så mycket att göra åt det.

Ölands Djurpark

Hej! Här kommer det en massa bilder från Ölands djurpark som jag var på i onsdags.


En giftig Agapadda

En Kungsboa

En stork, kommer inte ihåg vad det var för en sort.

En lagom stor sköldpadda, minns inte heller vad detta var för sort.

Nyfikna Ringsvanslemurer var roliga att mata med äpple och maskrosor.

Det var många ungar som lätt skulle kunna ta sig ut, men det vågar dom inte.

Mamma och hennes unge.

Inte var dom rädda heller.

Så söta och mjuka händer hade dom, undrar vilken handkräm dom har?

Där fanns två trötta Kragbjörnar.

Och ett par Guanacos.

Det ser inte ut som att hon vill vara inlåst.

Två lejonungar fanns där.

Pappa lejon kom nära inpå.

Badkissar.

Balansgång.

Balansgång tillbaka.

Bus i vattnet.

Törstig tiger.

Tigerhannen.

Busa lite mera.

Tigerpappa = Badkruka.

Hon badar på.

Vågar han?

Hon hjälper till.

Men får bada själv, men när hon går upp går hannen i. Bra.

Lite trött får man vara när det är så varmt.

Hej då, det var allt jag hade att visa från Djurparken på Öland. Fast det fanns ju mycket mera djur, men tigrarna var bäst!

17/7-09

Har inte orkat skriva något nu när jag har varit på Öland, men imorgon kommer jag hem och då kommer det en massa bilder härifrån.

13/7-09

Hej!
Jag är på Öland just nu och kommer hem på lördag. och på söndag ska jag Jenny och hennes mamma gå på bio och se Harry Potter och halvblodsprinsen. Längtar!  Vi kom hit till Öland igår, det tog 7 timmar att åka men det var inte så farligt. Jag satt och tittade på film en bit av vägen och sen sov jag och lyssnade på musik. Sen idag så har vi spelat mini-golf och varit i ett köpcentrum. Jag köpte Bonniers stora bok om katter för 159kr rikgt bra köp om jag får säga det själv eftersom den har kostat 400kr. Sen har vi kollat området som vi bor på lite. Bor granne med en badplats, det är skönt. Imorgon ska vi fira Kronprinsessan Viktoria på 32 års-dagen, och vi kommer att se Måns Zelmerlöw, Malena Ernman och flera andra artister. Sen på onsdag ska vi se Tomas Ledin, och på torsdag ska vi till Ölands zoo och se tigerungar!!
Kommer kanske inte skriva så mycket när jag är här, men man vet aldrig.

Hej då!

11/7-09

Hej! idag har jag nästan tittat på film hela dagen, eftersom vi var och grattade Helen igår(hon fyllde 20) så lånade jag lite filmer av henne. Bl a Benjamin Button och Patrik 1,5. Jag ska sätta mig och titta på Benjamin Button nu, den är riktigt lång två och en halv timma, men Helen sa att det är kanon bra och dte tror jag också. Vid 12 åkte jag med pappa till stan och köpte lite saker till Julia och bilen. Sen har bara släkten varit här och grattat Julia eftersom vi åker till Öland imorgon och Julia fyller på måndag.

           
Den här killen är duktig på det han gör eller vad tycker ni, kan ni måla sådant här på händerna?

Bridge to Terabithia

                   

Underbar film om vänskap och fantasi.

Jess Aarons är den som är utstött i klassen, men en dag kommer en ny flicka till skolan Leslie Burke, som också är hans nya granne. Tillsammans springer dom ikapp till skogen och finner en portal mellan fantasins värd och den verkliga. Där slåss som mot jättetroll och ekorrodjur. Deras vänskap blir allt starkare med tiden, och de är så glada över att ha fått en vän. Men saker och ting ändrass också med tiden, allt är inte bara goda ting.

Såg denna nyss, en helt underbar film. Mina tårar rann för att filmen gav mig återblickar i från mitt eget liv. En mycket rörande historia om en pojke och en flicka som blev bästa vänner.

Boktips

                                                   
                Gör va ni vill men döda henne inte Yolanda min egen berättelse

En rikgit bra bok, men också mycket hemsk. Ineg fför känsliga personer vill jag lova. 
Boken handlar om en flicka som bor i Holland med sin familj och heter Yolanda. Vi får vara med om Yolandas svåra uppväxt, från att ha varit en utstött, till att ha blivit såld för bl a sex av sin egen mamma. Yolanda blev utnyttjad av sin pappa för första gången när hon var runt 7 år, och av min mamma när hon var runt 5 år. Efter ett tag började också hennes bror att utnyttja henne. Ända tills hennes mamma kom på att man kan tjäna mycket pengar på att sälja Yolanda till människor som vill ha sex. Yolandas mamma bildade en förening där folk kan anmäla sig och boka tid när dom vill ha Yolanda. Det var inte bara män som kom kvinnor också, men inte för att ha sex med henne, utan att få misshandla en annan av samma kön. 
Yolanda blev gravid sju gånger innan hon fyllt 15 år. Hon födde alla hemma, men hon fick inte ha kvar sina barn. Antingen slängde mamman ut dom på gatan, eller så dödade hon dom.

Mer får ni veta om ni läser boken. Det är en sjuk berättelse, men den är bra. Det värsta av allt är att det är en sann historia! Det var det som gav mig intresset, att det var en sann historia. Jag trodde inte det jag läste, och det gör jag kanske inte nu heller, eftersom allt i boken är så omänskligt och brutalt. Men jag rekomenderar den i alla fall. Fastän man tycker att man bli illamåeende så tar nyfiken över när man läser denna bok, tro mig.

Fyra filmer

Jag hade tänkt ge ett tips på fyra filmer som är helt underbara. Läs och njut!

                  

Film nummer ett; Finding Neverland
En historia om magi och fantasi inspirerad av James Barringers liv, författaren till klassikern Peter Pan. I huvudrollerna ser vi Oscar® nominerade Johnny Depp och Kate Winslet. Filmen utspelar sig i London 1904 och vi får följa Barringer under hela den kreaktiva resan när han skapar den klassiska sagan Peter Pan. Barringer lär känna fyra barn som har förlorat sin far och med utgångspunkt från tiden han spenderar med dem skriver han en berättelse om barn som inte ville bli vuxna.
En underbar berättelse om att det är viktigt att ha faniasi.

Film nummer två; Titanic
Världens genom tiderna största film, Titanic! Filmen belönades med 11 Oscars och är den mest sedda biofilmen i Sverige med nästan 2,2 miljoner besökare! I huvudrollerna ser vi Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Vem kan ha undgått att se denna underbara film om den stakra kärleken mellan Rose och Jack? Om du inte sett den, se den! Njut av den, känn de starka krafterna som finns i filmen. Tårarna rinner ner för era kinder, och när ni sett den ångrar ni er inte. Vad mer finns att säga om denna underbart vackra film om två människor som blev förälskade?

Film nunner tre; Of mice and men
En historia om vänskap. I huvudrollerna ser vi John Malkovich och Gary Sinise. Idepressionstidens Kalifornien reser de båda vännerna Lenny och Geogre runt för att hitta arbete. Lenny har en enorm fysisk styrka, men är mantalt som ett barn och kan inte klara sig utan George. På grund av Lennys mentala tillstånd förmår de aldrig att behålla samma jobb särskilt länge. Till slut blir de anställda på en gård under ledning av ägarens onde son. Hans vackra hustru har det tråkigt och börjar leka och utmana den starke Lenny. Men leken får snart ett tragiskt slut..
Detta är den mest underbara film jag sett. Den vänskap Lenny och Geogre har är starkare än livet. Underbart, fastän tårarna rinner.

Film nummer fyra; Arn Riket vid vägens slut
Efterföljaren till Arn tempelriddaren. Jag tycker själv att denna är bättre än ettan. I huvudrollerna ser vi en massa svenska skådespelare tex, Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård, Bibi Andersson, Gustaf Skarsgård, Joel Kinnaman, Mogran Alling, Bill Skarsgård, Martin Walström. I denna film får Arn Magnusson hjälp av hans föredetta fiende Saladin att komma hem till Sverige. Och för att komma hem till sin älskade Cecilia Algotsdotter. Väl hemma i Sverige får Arn Träffa sin son för första gången i hans liv, eftersom Arn varit och krigat i det heliga landet i ca tjugo år som straff för att han och Cecilia hade älskat innan giftemål. Cecilias straff var att nunna i ett kloster i närheten i lika lång tid som Arn krigade i det helgia landet. I Sveriges VänsterGötland kommer problemen snart, Dansken Sverker Karlsson vill åt kronan.
Kanon film, tårarna rinner åter igen.

Michael Jackson 1958-2009

                          

Sitter och tittar på tv4 där dom visar Michael Jackson's minnesstund. Mycket rörande tycker jag, och det är så starkt gjort av hans familj att orka berätta om minnen de haft tillsammans med Michael inför hela världen. Han var en otrolig människa som ändå hann med så himla mycket i sitt korta liv.  Han ville verkligen hela världen med sin sång och dans, och det är underbart. Låt oss minnas Michael Jackson som den goda personen han var!
Michael Jackson vi kommer för alltid minnas dig, och din musik kommer leva med in i historien!

*Vila i frid Michael Jackson*

6/7-09

Hela denna vecka ska jag jobba, eller till fredag i alla fall. Tro mig det är jobbigt efter två dagar! Men det är ett jobb,och jag får betalt och det är ju huvudsaken i alla fall. Jag körde traktor itll jobbet idag, jäklar vilken tid det tog! Men det är bra att träna att köra på småvägar med trafik, för det kommer man ändå göra senare när man har körkort. Jag längtar efter det, det är ju bara ett år kvar sen har jag också körkort, hoppas jag.
Gud så trött jag var när jag kom hem idag, gick och tittade på tv kl,15. Och hann inte se klart filmen somnade bums. Sen vaknade jag kl 19.45 då var det 'Halv åtta hos mig'. Sen gick jag och åt lite pasta-sallad, sen nu sitter jag här, men ska sova snart måste ju orka gå ut imorgon med alla hundarna.

Hej då!


TRACTOR PULLING 4/7-2009

 

Tractor pullingen var kanon kul, jag, Jossan och Niklas är bäst på att stå i kassan. Tydligen är vi dom ända som kan räkna, men det är ju bra. Jag hann inte se så mycket av tävlingen, men jag vet att Cougar vann i år igen och att Wild Thing kom på andra plats. Jag minns inte vem som kom på tredje plats, men det kanske var Crazy Witch, inte säker men kankse.
Träffade en massa folk där, bla Mickis, Emma, Ahlström, Freddan & ja jag vet inte alla men många var det. På kvällen var det en herrans fest, jag och Jossan ägde som vanligt. Hahaha, lite synd att det bara är en gång om året. Men då har man något att se fram emot.
Jag rekomenderar alla att åka till Vendel nästa år!

Hej då!

Tatuerad 2/7-09

Hej!
Igår var jag i Enköping och tatuerade mig. Jag fick tatueringen i födelsedagspresent av mamma. det kostade 1200kr att tatuera min tatuering. Det är ett riktigt bra pris! Jag tatuerade hos 'Toms tattoo'. En trevlig kille. Josasn var med mig när jag satt där, det kändes inte mycket alls i början. Men mot slutet kändes det mycket vill jag lova, men jag satt där hela tiden utan att gå ifrån, det tog ca 45 min. Men det vart bra i alla fall. Jag är helnöjd!


Hej då!

Michael Jackson 1958-2009

              

Micheal Jackson som ni alla vet gick bort för en vecka sen. Jag var inte en av hans största fans, men jag gillade det han gjorde. Musiken och alla de organisationer han deltog i. Han var en fin människa och tänkte mycket på andra speciellt hans barn. Jag vet inte så mycket om honom, men jag vet att han gjorde fantastisk musik!  Den näst som jag tycker att han har gjort är 'Earth Song' Den har väldigt bra text, men visst tycker jag att 'Thriller' är den bästa i alla fall!

*Rest in peace Michael Jackson*

1/7-09

Hej!
Jag har varit med Jenny sen igår och vi har varit på stan och tittat på kläder och lite annat. Sen igår kväll var vi vid bryggan och tog det lugnt och hade super trevligt. Vi var på McDonald's och vi fick ett rosa CocaCola glas.Hemma hos Jenny så fick jag min födelsedagspresent, ett jätte fint halsband med två hjärtan där det står ''Best Friend'' och en jätte fin text om den bästa vännen. Tack så mycket gumman! Har tyvärr ingen bra bild på den just nu, men det kommer.  Sen såg vi på en jätte bra film ''Stardust''. En film som passar den som vill leva i en fantasivärld med häxor och enhörningar. Jag och Jenny satt uppe till 04.30 och bara pratade, men sen vart vi trötta och la oss, men det var så varmt att man knappt kunde sova! Sen idag så var vi vid Gränby Centrum och köpte kläder, och jag hämtade mitt halsband på Guldfynd som jag fick av mamma.(bilden)
 

Hej då!

RSS 2.0