Min dröm i natt, helt underbar!

Drömde om ett var världens vackraste djur i natt.
Jag glömde att berätta om min underbara dröm jag hade i natt. Jag drömde att jag simmade med en livs levande späckhuggare. Han var en turistatraktion på en stor slags båt. Inne i båten hade dom en jätte stor bassäng för späckhuggaren att vara i. Jag drömmde att jag blev vän med honom & i smyg så gick jag ner & simmade med honom. Åh, det var nog den härligaste drömmern jag haft på länge! Allt kändes så äkta, det var nästan så att jag kände saltvattnet i munnen på morgonen när jag vaknade sen. Det där var en sådan där dröm man aldrig vill vakna upp ur, utan bara få vara där i dået i resten av sitt liv. Den drömmen vill jag hemskt gärna drömma om & om igen. Jag hoppas verkligen att jag drömmer den någon mera gång. Så mycket  tyckte jag om den, jag skulle gärna vilja stanna där också. Åh, det är ju så synd att det bara var en dröm, & det tynger mig. Åh, vad jag älskar havet & alla dess varelser!


30/10-08

Hej!
Nu sitter jag på Gudmud med Emma, eller med & med hon har gått & lagt sig. Hon var förmodligen trött, men vi har ahft skoj i alla fall. Haha, här sitter vi inne på hennes rum & helt plötsligt kommer tillsyn & öppnar dörren, & här sitter vi med sprit & öl framme på bordet! Haha, det var en jäkla tur att Emma tänkte på det, hon så kvick som hon var kastade under grejerna under bordet. Heja Emma! Tur att han inte märkte det, & han var till & med så snäll så han lät Emma få ha mig kvar har utan att vi anmält att jag skulle vara här. Men så trevlig som jag är så är det inte så konstigt att jag får vara kvar. ;)
Ja, & imorgon så bär det av till Stockholm hem till lilla Mckis som just fyllt 18 år idag. Grattis på dig gumman!! Har vi tyr så kan vi så skjus av Torgny till Stockholm om han hinner komma.

Innan idag så har jag varit med Jenny på stan & kollat lite i affärer, men vi köpte inget, eller jo det vi brukar köpa när vi är tillsammans med varandra, en cheeseburgare & en glass på MC Donald.(det känns som om det ska vara ett H i Donald, men jag vet inte var)
det ända jag & Jenny hittade var två mössor som vi tänkt ta & köpa en vacker dag, men vi tyckte inte att denna dag passade till det, eftersom det int ehar varit fullt så vacker. Regn regn regn regn hela dagen lång..
Oj, vad jag gillar att sitta & prata med Jennys mamma. Hon är så trevlig så, & det är kul att någon att prata med också.
Jag vill med ha en mamma som lyssnar på mig, men det har jag tyvärr inte..

Nej, nu ska jag ta & vara social med Emma i sängen. Haha, vi ska sova jag lovar!

God natt puss&kram


Bonde söker fru


Nu har jag varit ute & övningskört lite grann. Eller igentligen så skulle jag & min lilla syster upp till morfar & titta på Bonde söker fru, eftersom våran tv inte vill visa 4an. & vi ville inte gå så då tog jag bilen i stället.
Nej, jag ska ta & gå & lägga mig nu eftersom jag ska med mamma till stan imorgonbitti. ska försöka övertala henne om ett mobiltinternet, (jag vill ju faktiskt också ha internet på Gudmud). & sen ska jag tigga till mig lite pengar till tåget till Mickis som fyller 18 år imorgon.
Imorgon ska jag vara med Jenny hela dagen lång, & sen vid 9 tiden på kvällen kommer Emma till Uppsala. Så ska vi väl ta & fixa något att äta & sen hittar vi väl på något skoj:)
Sen på fredag bär det av till Stockholm hem till Mickis, för då är det party party party :D

Nej, ska ta & sova nu!

Hej då ha det bra puss&kram

29/10-08

Hej alla glada människor!
Usch, jag måste verkligen ta tag i mig själv, jag kan inte ligga & sova halva dagen & sedan titta på film restan av den. Nej, det går inge vidare tycker jag. Men jag ska ändra på det.
Oj, vad jag längtar tills nästa vecka, för då får jag ett rum på Gudmud. (jippi) Jag har längtat & kämpat så mycket, & nu till slut så får jag ett rum! 
 
& idag har jag stor städat mitt rum, & gjort rent i Sallys(min hamster) bur. Så nu är hon njöd. Juste vart ska jag ha henne när jag flyttar till Gudmud? Jag får inte ha henne där & mamma vill inte ha henne hemma. Jag får ta & fråga på Jällas djurhus om jag skulle kunna få han henne där. Hoppas att jag får det, eftersom jag vill inte ge bort henne, det är ju min hamster.
Fy satan så det var smutsigt i mitt rum! :O Dammråttor stora som hus! Men nu är dom i alla fall inte kvar, jag fångade dom med min dammråttfälla (dammsugaren) ;)

He, jag kom på en till sak jag gjort idag. Jag har tränat lite grann, men hellre lite än ingeting alls säger jag bara.
Jag känner att nu har starten gått för ett hälsosammare liv ;D Heja mig!

Hej då på er puss&kram

Välkommen till min nya blogg!

Idag har till & med jag, Jessica Hägg gjort en blogg. Men jag kan nästan ingenting om hur man gör, men jag får ta & fråga Jenny hon vet hur man gör. Hon är en duktig tjej. :)

Idag har jag inte gjort mycket, jag vaknade kl, 8 av en obehaglig dröm. Usch, den var inte trevlig.
Först så var jag med i ett krig mot utomjordingar, & sen helt plötsligt så satt jag i skolan & åt mat med Tommy. & sen var jag tillbaka i kriget, (hel konstigt) men då var jag den ända överlevande, så jag gömde mig i en skrubb. Självklart så hittade dom mig. Dom bar ut mig till ett stup, & sa att dom skulle hugga av mig mina fötter. Jag bönade & bad men det tjänade ingenting till. Dom bar fram mig till en sten där dom skulle binda fast mig.
Men då tyckte jag att det inte var någe roligt, så då bestämde jag mig för att vakna ur den dumma drömmen. & det gjorde jag. :)
Men det som var hel läskigt, det var att när jag vaknade kändes det som om jag fortfarande höll ihop mina händer, men när jag kollade så var ena handen under kudden & den andra under magen :O Usch, det är tur att jag kan vakna när jag vill i drömmar :P

Nej, nu ska jag gå & äta, sen ska jag ringa Jenny & fråga när på torsdag vi ska hitta på någet, & så ska hon få hjälpa mig med min blogg, hennes är jätte fin, http://bbasic.blogg.se/ se själva. :)

Hej då  puss&kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0