24 April 2010

Idag är det ingen bra dag. Allt blir bara värre och värre. Jag kan inte förklara, men det verkar som att mitt psyke inte orkar med allt som händer runt omkring mig. Allt är så hemskt och sorgligt överallt. Vart jag än vänder mig så ser jag bara hat, ondska, avund och en massa hemska saker. Det är svårt att se det lilla goda som finns kvar här i världen, men jag försöker se men det är svårt.
Jag önskar att världen var en saga, en saga har alltid lyckliga slut, men i verkligheten finns de mycket få. Jag önskar att männsikan lär sig se och förstå det fina i livet, men hon uppskattar det inte. Det är sorgligt.

19 April 2010

Hej!
Just precis nu är jag hund/katt/marsvin/husvakt. Och jag är jätte arg på dom små hundarna. Dom har just slitit sönder mina trosor och min fina lila BH. Vilka små djävular!

12 April 2010

Hej!
Jag sitter i August lägenhet och tittar på facebook.com. Jag hittade nyss en grupp där som heter Fuck off China - Stop eating cats and dogs. Jag tittade på bilderna och usch. Jag blir så ledsen och arg på dessa människor som inte har något hjärta. Att ha mage till att ha ihjäl fem små kattungar när kattmamman ser på, det är sjukt! Och hundvalpar suger man ut innehållet så att de blir helt platta sedan vaxar med dom och lägger dom i solen så att dom torkar, och sedan använder kineserna dom till prydnad! Fy fan säger jag bara!
Fy fan, människan vilket monster! De sägs att människan är det smartaste djuret, vi kanske har den smartaste hjärnan, men inte fan använder vi den! Allt detta djävulskap bara för pengar, pengar har kort och sagt förblindat oss. Det är hemskt!
Behövde lätta mitt hjärta lite.

8 April 2010

Hej!
Idag har jag jobbat på parkhyddan, inte så värst jobbigt idag, gick bara 4 promenader. igår vart det 7 och varje promenad är ca 1,5km så det blir en bit om man räknar ihop det. och nu när jag kom hem så gjorde vi våfflor väldigt gott och lätt att äta, (jag spände tandställningen i tisdag, så jag har lite svårt att äta). Nu efter maten så tvättade jag pappas bil och traktorn, fast traktorn blev inte klar, man vart ju tvungen att fodra lite kor.

Ikväll hoppas jag att jag kommer somna fort, och kommer att sova gott. Vilket jag inte gjorde inatt, usch hemska tanke, kunde inte sova någe bra för fem öre. Jag fick panikkänsla och allt kändes obehagligt, tårarna rann och jag vågade inte röra mig, usch usch usch! Sedan drömde jag en mycket obehaglig dröm också, om vanvårdade djur och massa hemskt. Så jag hoppas verkligen att jag kan sova inatt.

Imorgon bär det av till stan, jag ska hämta Augusts traktor på Traktor nord. Haha älsklingen fyller ju år imorgon, klart att han ska få en traktor.

Hej då!

RSS 2.0