31/10-09

Filmen Zombieland som  jag, Jossan och Anna såg igår var lite små kul, haha. Efter filmen skulle Anna ut på krogen, så jag och Jossan drog oss hemåt, eller jag åkte till Jenny eftersom jag inte okrade åka hem mitt i natten. När jag kom hem hos Jenny ca kl. 23.20 så satte vi igång en film, haha. Vi såg ''Det våras för Frankenstien'', hahah den var riktigt rolig!

Sen idag vaknade vi vid kl.11.15 tror jag, fast jag gick inte upp då, men det gjorde Jenny. Haha, nu var det hon som var morgonpigg. Efter frukosten gick vi till Gränby och kollade lite, Jenny hittade två jätte fina halsdukar och ett halsband, sen köpte hon en jätte fin, öh haha jag vet inte vad det heter men någon slags kofta skulle man kunna säga, en lila jätte fin. Hahah. Jag hittade en jätte fin tunika på H&M för bara 150:- (det priset gillar jag!)

Föresten så har jag gått runt i ett par trasiga klackskor som min syrra gått sönder. Det finns ingen lite gummiklack och det finns knappt någon riktigt klack kvar. Utan bara själva järnklacken inuti. Så jag har gått runt med klackar som förstör golvet i affärer. Usch jag ska slänga dem imorgon. Monsterskor!

Imorgon bär det av till Norrköping, ska kämpa nu!

Hej då!


Ny design by Jenny Östman

Min kära och bästaste vännina Jenny har varit så snäll och hjälpt mig med min blogg ännu en gång. Tack gumman! Föresten kolla in hennes snygga blogg http://bbasic.blogg.se 


30/10-09


Idag ska jag, Jossan och Anna se på Zombieland. Det vart inget naturhistoriska riksmuseet för oss i denna veckan. Jossan har för mycket att plugga och det har jag med, men jag pluggar inte i alla fall. Jag ska snart åka in till stan och träffa Jossan, vi ska äta någonstans och sen kolla runt lite i affärer, sen blir det ju bio kl. 20.30. Nu ska jag fixa mig lite tilll, sen ska jag fara till stan.

Hej då!


29/10-09

Hej!
Jag och Jenny har haft så kul nu när jag har varit hos henne! Och hon är så snäll som hjälper mig med min blogg. Tack gumman! I tisdags så åkte jag till Jenny och då satt vi bara och drack lite mjölk och hade riktigt trevligt tillsammans! Haha. Det var himla synd att hon vart sjuk idag.. Men hon blir snart frisk igen, för att snart är det jul och då ska hon få julklappen jag köpte idag till henne.

Hundvalparna här hemma bråkar och skäller som galningar. Haha, och dem morrar och biter mig i näsan, fingrarna och i håret. Men dem är så söta!

Hej då!

Jälla i mitt hjärta!

Hej!
Idag har jag varit på favoritskolan Jälla och hälsat på alla mina favoritelever! Oj vad jag saknar dom så mycket! Det var verkligen roligt att komma tillbaka. Lite Jällastil är det som saknas på Himmelstalund. Nej, inget slår mina Jällabor! Jag längtar som sjutton till JUF-festen nu. Oj då ska det blil drag det svär jag på. Jag och Jossan ojojoj. Hahha!

Efter åkte jag in till stan och hittade en riktigt snygg tunika på H&M som jag ska ha på JUF. Sen var jag med Jenny en liten stund, sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här och ska se på Cirkus Möller om en timma.

Hej då!

17/10-09

Hej!
Idag kom Jenny och hennes mamma hem till mig och hälsade på! Vi fikade och spelade TP Disney, jag vann hehe. Vi hade en mycket trevlig stund tycker jag själv, och det var jätte roligt att dem kom. Nu har jag precis tittat på en riktigt bra film ''The clan of the cave bear'' väldigt intressant film måste jag säga.

Imorgon måste jag plugga lite, jag har inte pluggat något alls och på onsdag är det matteprov som gäller. Måste också göra engelska och biologi.

Ha det, hej då!

14/10-09

Hej!
Jag har inte mått så speciellt bra, det är därför jag inte skrivit så mycket. Jag har sjukt ont i halsen, och det blöder lite grann. Och igår natt så kräktes jag åtta gånger, och att kräkas gör ju inte saken bättre. Det smakar inge vidare i munnen om man kräks åtta gånger på en natt, och grejen är ju att jag inte heller hade något att kräkas upp. Blä, allt bestod i princip av vatten.

Nu idag mår jag lite bättre, har fått i mig lite mer näring. Mosad fisk och potatis, riktigt gott faktiskt om man bort ser från att det svider till som sjutton när jag sväljer.
Har sett på ''Harry Potter and the halfblood prince'' och ''A cinderella story'' idag. Och vi får ju inte glömma ''Bonde söker fru''!

Jag ska sova nu, och förhoppningsvis orka åka med till stan imorgon. Jag behöver värktabletter i massor. Och sen måste jag plugga i massor om jag orkar. Jag har bara legat i sängen sen fredags.

FÖRESTEN DET SNÖADE IDAG!

Hej då!


10/10-09


Bessie med sina tre överlevande valpar. Det vart ett kejsarsnitt igår natt. Tre av sex valpar överlevde.

Är jag inte vacker i munnen? Ja det gör lite ont, men det tål jag. Nu är ju i alla fall de där halsmandlarna bort. Nu kan man andas. Haha, hoppas ni gillar bilden! Den ser himla trevlig ut, haha lugnt det ser inte ut så nu.

Hej då!

5/10-09

Hej!
En riktig deppdag för min del. Jag vet inte riktigt varför, eller jo men det vill jag inte ta upp här. Det som gav mig lite ljus i dagen var att vi fick köra röjsåg. Det var riktigt kul om jag får säga det själv, det borde alla ha på sina skolor. 

När jag kom hem sen så gick jag och sov lite, man blir trött av att köra röjsåg i tre timmar. Sen har jag ätit lite och tittat på de sista avsnitten av Merlin. Jag längtar tills det kommer fler.
Jag fick också ett brev av Jenny med mitt headset i. Kanon för vi har matte på onsdag och det går inte att räkna utan dom.

Hej då! 

The adventure of Merlin


Jag är så glad, för idag fick jag reda på att det finns en fortsättning på The adventure of Merlin.
Jag tycker att denna serie är den bästa som finns, man blir så förtrollad av den.
Jag längtar tills nästa avsnitt kommer ut, så jag kan se det.


Bullfighting


2/10-09


RSS 2.0