Go Kindergarten!

 
Jag tycker verkligen om dessa grabbars knasiga låtar och videos! Jag måste göra lite reklam här för en otroligt duktig svensk artist, Robyn! Snygg, sexig och har övertaget! Bra gjort Robyn!

Lampa utav garn och klister

 
För ett tag sedan gjorde jag en lampa av dessa ingredienser, himla enkelt! Och billigt! Jag doppade helt enkelt ner garnet i klistret och lindade det runt pilatesbollen, visst blev det lite kladdigt och det tog sin lilla tid, men till slut blev det riktigt bra! Man kan köpa en sådan här lampa, men det priset är inte att leka med, 800kr tycker jag är lite mycket för en lampa. Jag betalade inte ens 300kr för denna och jag räknar inte riktigt med pilatesbollen eftersom jag använder den i min träning. Så om ni vill göra något kreativt så gör en lampa!

Vattenpärlor

 
 
 
 
 
 
I onsdags var jag och Robert vid Karlsborgs Fästning för Nationaldagsfirande. Vi åkte dit för marknaden som var där, det är så roligt att fynda massa och hitta nya spännande saker. Bland annat hittade vi dessa, vattenpärlor! Riktigt häftiga! Man häller alltså ner pärlona i en skål och tillsätter vatten och inom 6 timmar har pärlotna sugit åt sig vattnet och det blir en riktigt snygg dekoration. Man kan till exempel ersätta blomjorden i en kruka mot dessa pärlor. Pärlorna håller fukten i ca 2-3 veckor. Superbra! 
Eller så man sätta ner en mindre skål i pärlorna som lägga i ett ljus där i, superfint!

RSS 2.0