Nya träningskläder ger motivation!

Tröja från H&M 199kr
Linne och BH H&M 99kr/st
BH och linne från H&M 99kr/st
Tog även min andra vaccinationstrupa idag, fy fasiken vad jag tycker att det gör ont! Nu är det bara en kvar, men den ska jag inte ta förän om ett halv år!
 
Jag måste säga att H&M har riktigt bra grejer fastän det inte är en sportbutik! Trendiga kläder som är mycket sköna i härliga färger! För dig som inte vill köpa den dyraste inom träningskläder rekommenderar jag verkligen H&M!

26 Augusti 2012


En funderade

Jag täntke på en sak idag när jag jobbade. Jag jobbar på ett hund och katt pensionat och i mitt jobb kommer jag i kontakt med många olika hundar och katter. Idag träffade jag på en gatukorsning från Spanien. Familjen som äger denna hund har alltså varit på semester i Spanien, lagt märke till denna hund och bestämt sig för att adoptera den till Sverige. En mycket fin och omtänksam gärning, inte minst för hunden som förmodligen får leva sitt liv fullt ut, utan parasiter, svält och törst.
 
 
Men nu till min lilla fundering, alla hemlösa hundar i Sverige då? Alla djurhem i Sverige är fullproppade med herrelösa hundar och katter. I annonser i tidningar och på internet kan vi varje dag läsa om hundar som behöver en omplacering. Vore det inte bättre om vi först försöker att hjälpa alla de djur som far illa i Sverige innan vi hjälper dom i andra länder? Visserligen har herrelösa hundar i Sverige inte det lika tufft som herrelösa hundar i varma länder, men jag kan tycka att vi borde fokusera på djuren i vårt eget land först och främst. Allt för många hundar och katter i Sverige lever utan en familj att känna sig trygg i och det känns lite sorgligt när folk då åker till utlandet och hämtar hem ännu en herrelös hund när det redan finns väldigt många här.
Detta kan vara bra att tänka på om man nu har funderat på att hjälpa ett herrelöst djur.

9 dagar kvar!


Passkontroll

Mamma rensade lite i sitt skåp här om dagen och hon hittade våra allra första passbilder. Haha, jag är 11 år på bilden, gud så man har förändrats! Liten knubbis var man! Från vänster: Jenny, Julia och Jessica!
Snart är det dags att göra ett nytt pass, det var precis att jag kunde använda mitt nuvarande till Turkiet.

24 Augusti 2012

Jag har varit nere i Skövde i en vecka nu och haft det jättemysigt med min älskling! Vi har grejat och donat! Hunnit med så mycket roliga saker, tennis (som dock inte gick så bra), prommenader, middagar, shopping, lite hemligheter och mycket annat. Det var verkligen tungt att sätta sig på tåget i morse och se hjärtat stå kvar på perrongen och vinka hej då.. Usch, det är inte lätt inte! Speciellt nu när man varit med varandra i en hel vecka och börjat vänja sig vid det.. Men vi är tappra och kämpar på! På söndag nästa vecka kommer R upp till mig för sedan åker vi ju till Turkiet! Jippi!
Hittade denna film på Rusta för 149kr och då klippte jag till, va tusan! Den var ju så grymt bra när jag såg den med Jenny och det priset tyckte jag var billigt, brukar dom inte kosta 199kr när dom precis kommit ut?
Haha, jag bjuder på denna hamburgarbild!
Sist men inte minst så har jag denna godingen kvar! Testade på Roberts dragspel, haha. Jag kan ju i alla fall ''Barnen i Bullerbyn'' och ''Kalle Johansson''!

Dags för Taxfree!

Dessa tre skulle sitta så himla fint! Ett gott rosévin att dricka när vi kommer fram, solskydd för den stekande hettan och två riktigt goda parfymer! Taget tror jag! Åh, endast 9 dagar kvar sedan far vi, jag och min drömprins! Underbart!

Mycket att göra idag!


En bilddag!

På Ålandsbåten köpte jag dessa två likörer! Jag hoppas att dom är goda, att dom smakar som dom luktar! Haha, jag bjuder på allt som kom med i bilden, vitaminer är ju bra att äta!  
Mamma framkallade i veckan en massa kort och jag fann detta från i julas, pepparkaksbakning på högsta nivå. Notera att jag har vunnit mjölkriget (kika in Roberts näsa). 
Jag gillar verkligen min klänning som jag köpte till Guldklavengalan, så därför lägger jag ut en bild på den. Det var inte lätt att bestämma frisyr och inte heller att lära sig göra en bra pannkaka! Heh!
Mitt och Jossans projektarbete blev riktigt bra tillslut! Ett rejält arbete som tog en evighet, fastän mycket övertid så skrapade vi ihop ett VG i alla fall, riktigt nöjd med det betyget!
Små kor ute på betet
 Jag avslutar med denna bild från den första maj, haha! Jag tror jag aldrig har skrattar så mycket i mitt liv när vi åkte en karusell som är lite mer vågan än larven. Haha, Pullan och Robert taggade ner med larven jag mådde så förbaskat illa efter Rainbow så jag hoppade över det sista åket. Haha, fy tusan dagen efter sista April, inget jag rekommenderar!
 

Om mindre än en månad ligger vi på stranden

Det ska bli så skönt med semester i september! Det känns som att jag inte har hunnit med sommaren, inte njutit av den. Tiden har bara flygit iväg! Jag har inte ens badat i en sjö ännu.. Så resan till Turkiet kommer bli suverän och speciellt med tanke på Roberts jobb så har vi inte fått mycket av sommaren tillsammans, så detta blev den absolut bästa lösningen för oss! Kikade lite på vädret där nere nu och termometern står på 39 grader och i september kommer det att vara ännu varmare! Kommer smälta, så skönt!
Jag har snart inte ätit godis på över ett år, den 1 september så har jag varit utan godis i ett år och när vi sitter på planet ska jag ha med en påse Ahlgrens Bilar att smaska på! Mums!
 

Sjuåring pratar med förnuft och känsla!

Denna lilla flicka gjorde mig stum, hon är helt fantastiskt!
 

Fortsätt blicka framåt!

Mycket i mitt liv just nu är väldigt jobbigt och stressigt. Jag vill hinna med fler saker än vad jag egentligen gör och detta leder till att jag blir ledsen och mycket stressad. Det som gör mig mest stressad är jobbet, förra veckan på tisdagen fick jag reda på att jag inte har något jobb efter den 3 augusti som nu var igår. Så jag har sökt jobb här och där och med lite tur kan jag nog få ett jobb ganska snabbt. Så på den fronten känns det ganska lugnt, men det är alla dessa jäkla pengar som man är beroende av som gör mig frustrerad, hur ska dom räcka till? Jag snålar och snålar, men det känns som att jag aldrig kommer få pengarna att räcka fastän jag sparar.
 
Detta är självklart något som är mycket tugnt just nu, men när jag tänker på framtiden så kommer ljuset fram igen! Jag älskar den känslan när man verkligen ser fram emot något och det finns många saker som jag ser fram emot detta och nästa år. Tre fruktansvärt kloka ord från en mycket känd person har fått mig att tänka på positiva tankar många gånger och jag vill nu dela med mig av dom orden. Så varje gång ni har en dålig dag eller går igenom en jobbig tid, ta då fram detta citat och tänk efter!

Nio månader med Älsklingen

Älskar min fina underbara synthpojke så mycket! 
 

Parken Zoo Eskilstuna

Små klolösa uttrar som luktade väldigt illa, tänk ett rum med 100 valpar som ej blivit städat på en månad!
Sumatratigrarna var inte så aktiva när det var så jäkla varmt!
Asiatiskalejon fick vi med se, en art som är mycket utrotningshotad..
Världens minsta idisslare, Mushjorten!
Söt liten krabat, en Röd Panda för att vara exakt!
Flamingokvintetten, höhö!
Jaguarer, visste ni att den Pantern på bilden egentligen är en Jaguar? Det finns även Svarta leoparder.
Lite kläldjur att mysa med, nja, tror inte att jag skulle uppskatta det!
En Hjälmbasilisk, det var häftigt att få se en sådan, jag läste mycket om den som liten, bland annat fick jag reda på att den kan springa på vatten, coolt!
Himla små och söta Dvärgflodhästar, observera den som ligger i bakgrunden
Fossor, hade faktiskt ingen aning om vad detta var innan
Geparden var på jakt
Bor man granne med ett dussin Strutsar som tuffar till sig vid stängslet så får man attakera!
Jättevackra Afrikanska vildhundar fanns också där!
Jag avslutar med denna bild från Barnens Zoo, nöff nöff!

RSS 2.0