Valborg 2012

Imorgon ska vi fira våren och det ska göras med ett härligt gäng vänner och min fina pojkvän. Vi ska bada pool, grilla och ha jäkligt trevligt! Imorgon ska jag också in till stan och göra en massa saker, leta lite kläder kanske och sedan tänkte jag sola, men vi får se hur det blir med den saken. Det ska bli fruktansvärt skönt att vara ledig nu i två hela dagar, i vanliga fall har jag endast söndagen ledigt, men efter som det är Valborg så..
Jag har taggat till hela veckan för imorgon och jag ska ha så förbannad roligt så att gudarna kommer bli avundsjuka! Ha en trevlig Valborg alla!

Veckans låt!

Denna veckan kör jag en gammal goding! Vem kommer inte ihåg den här låten? Denna låt var min favoritlåt som barn och det är ju fortfarande lika bra! Jäklar vilken text kvinnan har på sina låtar, GIRLPOWER så det bara skriker om det!
''Nanne Grönvall - Avundsjuk!''

Varför förkorta låtar i radio?

Idag lade jag märke till något som jag märkt innan med, men inte riktigt tänkt på det så mycket. Det jag talar om är att dem förkortar låtar i radio! Jag märkte det när dem tagit bort en vers på min favoritlåt just nu, nämligen ''Somebody that I used to know - Gotye feat. Kimbra'' och jag blir så besviken när dem gör så, varför? För att spara 1 minut? Vad gör det om det nu handlar om 1 ynka minut, jag lyssnar på radion för att höra hela låtar och det är det säkert fler som gör. Jag har också tänkt på att dem har tagit bort growlet i Dead by April's låt Mystery fastän den ska innehålla growl. Jag tycker att detta är dåligt av radiokanalen jag lyssnar på. Dumt, låt låtarna vara i fred och fuffla inte med något!

Gotye på första plats!

Woho! Yes, jag sa ju att låten är fantastiskt bra! Det visade sig ju tydligen att andra också har förstått det, Gotye ligger just precis nu 1a på RixToppSex KlockanSex!

25 April 2012 - första riktiga lönen!

Jippi, idag fick jag min första riktiga lön efter att jag slutat skolan och det kändes så fruktansvärt bra! Åh, så jag har längtat och den kommer alltid när man behöver den som mest! Idag har jag även jobbat med feber hela dagen, men det har gått ändå fast jobbigt var det! Nu är det endast 4 arbetsdagar kvar av denna ämnad och jag ska jobba på som en jäkel, jag har tyvärr varit sjuk rätt så myccket och missat många dagar så nu ska jag ta igen det!

24 April 2012

Nyss såg jag på SVT:s nya program i 3 delar, programmet heter skönthetsbubblan och handlar om uteseendet, främst hos kvinnor. Jag tyckte att det var ett mycket intressant program och framföralllt spännande! Att det finns så många olika ingrepp som inte tar längre tid än att man kan hinna göra det under en lunchrast visste jag inte alls om. Självklart finns det även ingrepp som tar flera flera timmar att utföra, men att dem vanligaste bara tar ca. 30 minuter. Jag blev nästan lite chockad att det är så pass vanligt som det är! Visserligen visste jag att många väljer att göra dem, men att det är så många som det nu verkar vara, jag säger bara ''oj!''. Jag tänker fortsätta att följa programmet eftersom jag tycker det är ett intressant ämne och som är ett av de mest omtalade ämnet i hela världen.
Om du vill se programmet klicka på länken nedan.
http://svtplay.se/t/178193/skonhetsbubblan

Om man frågar mig så tycker jag att det är helt okej med dessa ingrepp, men jag skulle inte kunna göra några av dessa just nu i mitt liv. Så länge jag är ung och frisk så finns det ju alltid en möjlighet att träna och hålla sin kropp i trimm och om man har tillgång till detta, vilket dem flesta har så tycker jag att en fettsugning är lite onödig. Någon av dessa lite större ingreppen skulle jag däremot kunna tänka mig att göra när jag är äldre, t.ex. fettsugning, bröstinplantat, men även botox eller fillers behandling. Detta är en fråga som kanske kommer upp senare i mitt liv, men som det ser ut nu känner jag inget behov av ett sådant skönhetsingrepp, vilket jag är mycket gald över.
Cellulitbehandling och premanenthårborttagning kanske skulle falla mig i saken just nu, men jag ska börja med att sätta på mig löparskorna, celluliter beror på dålig blodcirkulation som ni kanske vet och med hjälpo av träning ökar man cirkulationen i blodet, så det blir mitt första steg till en fastare kropp utan celluliter.

Kryssning på VikingLine Rosella

Jag åkte som sagt med R på Rosella igår, jätte mysigt hade vi och det är så roligt att se honom spela!
Tyvärr blev jag lite krasslig igår kväll och har i stort sett legat i sängen hela dagen, mår inge vidare alls faktiskt, men imorgon är det jpbb igen! Plus att jag får min första lön på onsdag eller torsdag och det har man ju längtat lite efter! Halleluja!
Påtal om kryssningen så var det första gången jag åkte med Rosella, men det är en mycket trevligt fartyg, rekommenderar den i fall man vill variera lite från EckeröLinjen som många ofta åker på, Rosella är nämligen också dagskryssningar. Den är också lite större än EckeröLinjen, större dansgolv!

21 April 2012

(Jag & R)
I onsdags var vi på Muchael Bublé i Globen och jäklar vad bra han är! Tummarna upp för honom! Han sjunger för jäkla bra och är väldigt humoristisk av sig vilket jag gillar, han bjuder verkligen på sig själv och skämtar med folket i publiken, verkligen pekar ut dem! Haha, många paffa miner när han pekar på en person och sedan att den personen kommer upp på storbildsskärmen så att alla ser vem det är! M€ycket roligt! Dock så glömde jag mina glasögon på hotellrummet, så jag såg inte allt för bra, men tacka vet jag storbildsskärmen! Det blev min räddning.
Onsdagen var en helvetesdag rent ut sagt, missade tåg hit och dit, personal på ul som säger fel spår och tåg. Långa prommenader med tung packning, men när vi äntligen kom från till hotellet så kunde vi inte heller ta det lugnt, vi var ju tvugna att snygga till oss och sedan springa ner till resturangen för att äta lite innan Globen, men som tur var så kom vi till Globen i tid, så skönt!
I torsdags så blev min kära R bra sjuk, så jag fick vara sjuksköterska och nu är det väl bara en tidsfråga innan jag också blir sjuk.
Ska kanske ut och åka lite VikingLine idag, R spelar nämligen på Rosella och han ville (jag med) att jag skulle åka med. Så förmodligen åker jag till Kapellskär om en 45 minuter.
En liten bild på Michael Bublé, jag hade bara min mobil som kamera, men ni får ta och bli nöjda ändå!

Michael Bublé i Globen

Imorgon ska jag och R till Globen och se på Michael Bublé och det har vi sett fram emot sedan i december när R köpte biljetterna. Det ska bli jätteroligt tycker jag eftersom jag ej varit på någon konsert innan och Michael är så himla bra också!

Veckans låt!

Tyvärr hann jag inte göra en veckans låt förra veckan, men här kommer det en för dena vecka i alla fall!
Jag avgudar denna låten och musikvideon är så fenomenalt bra! Så häftig! Helt underbar! Tummarna upp för Gotye och Kimbra!
''Someboby that I used to know'' - Gotye feat. Kimbra

Konfirmation den15 April 2012

Modell: Jenny Hägg
Foto: Jessica Hägg
Idag konfirmerades min yngsta syster Jenny sig och av mig fick hon ett armbandsur som är silverfärgat. Tänk att det var 5 hela år sedan jag stod där och att det än idag är samma präst och samma ungdomsledare, haha. Det är lite ironiskt att samma ungdomsledare är kvar, inte alla dock men många!
Gratulerar till syster Jenny!

L´oreal Paris Sublime MOUSSE

Jag var verkligen i behov av att färga mitt hår, så idag tog jag mig i kragen och åkte in till Gränby tillsammans med min syster Julia. Gick till H&M och dem hade extrapris på denna färg, så jag tänkte ''va fan, lär ju testa''. Jag brukar i normala fall använda mig av Garnier Nutrisse, men jag kände att man kanske borde testa något nytt och denna tycker jag verkar vara mycket bra. Väldigt lätt att applicera helt själv! Nu väntar jag bara på resultatet, ska skölja ut en tio minuter och jag hoppas på ett bra resultat såklart!

14 April 2012

Igår var en bra dag med mycket saker.
  • Jobbade kl. 06.00-16.00
  • Fick order att börja jobba igen kl. 20.00-tidigt på morgonen
  • Ett busväder drog in så vi fick avblåsa jobbet innan vi hann börja
  • Åt middag med Martin Brolin på Max, jätte roligt! Har ej träffats sedan Juli 2011
  • Ringde Thilda, bestämde att jag skulle med dem till Persson
  • Åkte till Thilda, duschade, lånade allt av Thilda och smink av Josse
  • Vi åkte i suggan till Persson
  • Thilda var onykter och Josse var drogad
  • Vi hade askul!
Imorgon ska jag upp och jobba igen, men jobbar inte så länge eftersom min minsta syster har sin konfirmation kl. 12.00. Så nu ska jag ta en snabb nattmacka och sova. Vid elva kommer min R ringa och väcka mig har jag en känsla om, men han får det.

Påskägget från R

Eftersom jag inte äter godis så kunde jag inte få det i påskägget i år. Så istället fick jag detta av min pojkvän. Ett blå/lila nagellack och två stycken hårklämmor med roser på, sött att ha i sommar. Det var en HEL vecka sedan det var påsk, men jag har glömt att visa vad jag fick i ägget. Av mig fick han i alla fall en kudde med ett påslakan med texten ''Jag drömmer om dig'' på och så fick han en liten godbit också. Någon av oss måste ju äta lite godis!

Katter små och stora

Var och hälsade på min Faster igår och hennes katt Ronja har fått tre små kattungar, så jätte fina! Jag vill ha!!
Fast jag har min egna lilla tiger redan, bus Oliver kom för en gång skull hem över natten. Han har nämligen flyttat till min granne eftersom han ej gillar mina syskons katter, vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Jag vill ju mysa med min kisse utan att behöva gå och hämta honom hos grannen först!

Familjen annorlunda - hjälp!

Idag har jag varit sjuk igen, usch det är inge vidare alls.. Jag som verkligen vill jobba och tjäna pengar.. Aja, finns inte så mycket annat att göra än att stanna hemma. Så dagen har underhållts av sömn, lite mer sömn, bokning av hotell och tvtittande.
Jag skulle precis sätta på en film, men fastnade på tvprogramet ''Familjen Annorlunda''. Jag säger bara herre min skapare! Efter att sett en kvart av programet är det nästan så att jag kan säga ''Jag ska aldrig ha barn!''. Jag förstår inte hur dem orkar att ha 8-10 barn eller två busiga tvillingar och tre små trillingar, men jag tror säkert att dem är lycka alla familjer, men jag skulle inte kunna tänka mig att ha så många barn. Det är ju barn överallt, ingenstans att få vara lite ifred. Nej, jag säger bara det aldrig så många barn!

Just for laughs! Haha, jag skrattar på mig!

Hahaha, just love it! Skulle kunna sitta där ja!
Jag älskar detta, det är så fruktansvärt roligt! Haha, jag kissar nästan på mig! Andnöd nästan hjärtstopp! Haha, jag dör!
Detta är något som jag skulle vilja jobba med, fy tusan så roligt man måste ha!
Den sista med superman är absolut bäst! Så förbannat kul man kan ha för så himla lite, haha!

Min kära kamera är tillbaka!

Alla säger till mig jämt och ständigt att jag har ett sådat enormt arsle, vilket inte alltid låter som en positiv kommentar vill jag tillägga!
Jag vet redan att jag har en jätte rumpa, att den är stor som en hästs, men vet ni vad?
Jag gillar min rumpa! Och för att bevisa detta så ger jag er denna lilla rumpbild!
Jag har en formidabel rumpa så det så!

Påskdagen 2012

Jag missade att skriva igår, så jag får önska alla Glad Påsk idag istället!

Sex and the City 2

Jag såg nyss denna film och jäklar vad bra det är! Denna var bättre än den första och den första är ju också så underbart bra. Kan ni förstå hur bra denna är då?
Så rolig och så fruktansvärt bra film!
Två ord. SE DEN!

Sjätte April 2012 - Lång fredagen!

Min söta pojkvän följde med mig på jobbet i onsdags, haha. Så söt i min jacka och hans nya skor utan stålhätta.
Haha, han var ju bara tvungen att ta ett par bilder på mig också!
Idag tänkte jag ta och springa lite, jag har fått lite ont i ryggen av att sitta i traktorn så långa dagar. Så idag blir det träning, först och främst för ryggen och en lite löprunda. Man rör sig inte så jätte mycket när man sitter stilla, hehe.

Veckans låt!

I årets Big Brother var det Top Cats som fick stå för låten och jag tycker det är förbaskat bra! Visserligen har jag inte följt Big Brother i år, men eftersom det var Top Cats som gjorde årets låt så blev jag lite tvungen att titta när dem spelade upp den i TV. En riktigt svängig låt som verkligen är RockaBilly, fast lite mer MysRockaBilly måste jag nog säga. Det finns två versioner på denna låt, en då bara Top Cats sjunger och en med Big Brother gänget. Jag måste säga att jag gillar den med Big Brother gänget bättre, hon burttan som sjunger (som jag ej kan namnet på) lyfter upp låten på ett mycket br sätt. Kanske att Top Cats skulle släppa in sina körtjejer lite mer i låtarna? Tjejrösten lyfter upp låtarna så snyggt!

Andra April 2012

Om bara några timmar kommer min fina R och då ska vi äta lite god mat.
(glasögonen på bilden fick jag av min R)
Grattis till min farmor som fyller 83 år idag! GRATTIS BÄSTA FARMOR!

Första April 2012

Idag tänkte jag göra en liten hiss!
Jag älskar vykort, älskar att få och älskar att skicka! I förra veckan var jag bara tvungen att köpa på mig ett par stycken. Så bli inte förvånade om ni får en påskhälsning av mig på posten. Fast det är verkligen synd att det är så få som skickar kort och brev nu för tiden. Det är ju absolut mycket roligare och trevligare än ett tråkigt mail som är svart på vitt hela tiden. Så idag blir det tummen upp för vykorten!
Tänk att det redan är April, tiden har verkligen gått fort! Vilket jag inte klagar på! Jag längtar så mycket till sommaren, då man kan sitta uppe länge ute utan att frysa och att kunna sola och bada! Fast vädert idag kan jag få klaga lite på, ett riktigt Aprilväder som vi kallar det, blåst, sol och snö!
Idag är den dagen då jag och hjärtat firar 5 månader!
Tyvärr fick vi inte heller fira denna dag, men jag fick i alla fall titta på min karl som spelade i Bingo Lotto nyss! Så fina hela bunten!
Fast han kommer till mig redan imorgon och då ska vi fira med lite resturang och massor av mys!

Överrasknings kalas för Ahlström!

Jag fick i uppdrag att göra ett körkort till Ahlström som gäller för Bobby Cars, hon fick nämligen en Bobby Car i present av oss. Alltså av mig, Frida, Ohlström, Martin Bäck, Pontus, Larsson och Stina! Jag är bra njöd med mitt körkort haha!
Jag redo för kalas!
Ballonger skulle blåsas och jag fick en svårflirtat jäkel. Att blåsa upp denna var det som var jobbigast på hela kvällen!
Lisa och jag som försöker göra lite ballongporr!
Det blev som en liten klassåterträff hos Ahlström, träffade många från klassen vilket var mycket roligt! Här på bilden jag och Pontus!
Kvällen blev oehört lyckad och det tror jag att Ahlström också tycker! Vilken chock hon fick, stackarns hade ingen aning om allt detta, men det är ju så det ska vara när man fyller 20 år! Kvällen bjöd öven på BallongDans av Niklas och Honken, men för att visa lite respekt till grabbarna som ej ville att bilderna skulle ut på internet så lägger jag ej ut någon på den fina dansen. Tack till alla goa och glada människor som gjorde kvällen till en fruktansvärt rolig en! Stort Tack!

RSS 2.0