Veckans låt!

Tänkte försöka ge mig på något jag kan kalla ''veckans låt''. Vi får se om jag kommer att minnas att lägga ut en ny låt varje vecka eller inte. Men den som får titeln denna vecka är Nightwish med låten ''Over the hills and far away''. Denna sitter jag och lyssnar på om och om igen i traktorn. Så bra! Verkligen en mäktig låt! Och Tarja sjunger så fruktansvärt bra så att klockorna stannar! Synd att hon ej sjunger i bandet längre, men heja Finland säger jag bara!

Tjugoåttonde Mars 2012

När R var har i förra veckan så överraskade han mig med en present efter jobbet. Detta fick jag och ett par solglasögon, men just för tillfället så ligger dem i bilen! Jag blev jätte glad, precis vad jag behövde och duschcreamen luktar jätte gott, har samma sort som hudkräm och deo.
Idag har jag jobbat på som bara den, nästan skönt att det började regna för då dammar det inte så jäkligt, men det blev för mycket regn till sist och då går det inte att sopa någe bra. Så jag fick sluta lite tidigare och då åkte jag iväg för att köpa en födelsedagspresent åt en kompis som snart fyller 20år!

Våffeldagen - Tjugofemte Mars 2012

Idag är det våffeldagen och detta ska självklart firas med lite våfflor, strax ska jag förbereda smeten och efter det tänkte jag ta och gå ut lite i det fina blåsiga väder.
Det var väldigt skönt att så sova ut idag, enda dagen jag har ledig är på söndagar. Imorgon är det full fart igen!
Idag ska jag även flytta ut mina kaniner, tror dem kan behöva lite solsken dem också. Kaninen var sjuk för ett par veckor sedan, så han ser lite sliten ut. Lite solljus gör nog susen!

Tjugoförsta Mars 2012

Jag är helt slut som människa! I måndags började jag jobba, nu har det gått tre dagar och jag är såå trött! Att gå upp vid 04.45 varje morgon och sedan jobba till 18.00 är jäkligt jobbigt, men jag tänker på alla mina pengar jag tjänar och då går det lättare såklart!
I måndags kom även min underbara R till mig, eftersom jag jobbade om dagarna han var är så hann vi knappt träffas. Som tur var så fick vi ha kvällarna tillsammans. Han åkte hem i morse vid 05.50 och jag längtar redan efter honom! Nu har vi båda mycket att göra så vi kommer inte att träffas på ett tag, ca 2 veckor. Vi hoppas att tiden går fort!
En sådan här traktor kör jag om dagarna, jag tog en bild med min mobil, men det vill för tillfället inte ansluta med datorn. Så det blev en bild från det interna nätet! Jag har också en sopmaskin efter! Man kan i alla fall säga att jag fick en bra uppdatering från förra året då jag körde en gammal liten John Deere.

Artonde Mars 2012

Min lilla kanin som en liten babykanin, så söt han var lilla Kaninen
Och lilla Baloo också. Jag hatar verkligen att jag inte har den riktiga tid jag behöver med dem, men jag kan verkligen inte sälja dem aldrig! Möjligen ge dem till någon som jag känner och verkligen har tiden att vara med dem. Vi får se vad framtiden bär med sig!
Små valpar så fina! Tellie och Figther glada syskon, synd att inte Figther är med oss idag..

The glow - Shannon Saunders - Disney Princess

Den här låten upptäckte jag igår på Spotify, den är så himla fin och med musikvideon till blir den underbar!
Jag känner att jag måste ta och fixa alla dessa Disney filmer, visserligen har jag alla utom Törnrosa, men alla är på VHS, vad är VHS nu igen?

Sommarkänsla med H&M

Gul klänning 299kr   Blå klänning 349kr Lila/blommig Klänning 249kr  Rosa/blommig klännig 199kr

Turkos solhatt 129kr   Solhatt 99kr   Grön handväska 99kr Solglasögon 99kr

Halv åtta hos mig KOKBOKEN

Jag fick denna bok av pappa igår, tackar tackar!
Det ser så himla gott ut och jag är verkligen sugen på att börja laga mat.
Mycket bra att ha när jag flyttar hemifrån, börjar att samla på mig lite kokböcker och annat dylikt!

Sjuttonde Mars 2012

Min söta R har införskaffat sig en egen OnePiece, så nu behöver han inte tjuva min längre!
Vi har myst i dom hela veckan lång!
Jag länkar sidan där vi köpt våra, i fall någon känner sig manad!
http://www.pieceofnorway.se/shop?p=8&osadcampaign=Go&gclid=COW-juyA7q4CFegvmAodeWLhJQ

Sex and the City - The Movie

Igår såg jag för första gången denna film, det är nästan lite skam över mig. Att jag inte sett den innan, den var ju rusktigt bra, rolig och skitkul. Fast jag tror jag har sett lite av den på tv någon gång, känner igen vissa delar. Men jag gillar det skarpt, tänk att leva ett sådant lyxliv! Jäklar vad dem har snygga klänningar i filmen! Rekommenderar till alla som ej sett den, fast det finns väl knappt någon som inte har sett den, det är ju nästan en klassiker va tusan! Hehe.

Helena Paparizou - Popular


Helena Paparizou gjorde ett mellan nummer i lördags på melodifestivalen som jag gillade så mycket.
Jag måste självklart dela den här med alla som läser, det är nästan så att jag gillar denna mer än orginalet, hehe!

15 Mars 2012 - befinner mig i Skövde

Just nu sitter jag hemma hos R och väntar på att han ska komma tillbaka efter sin springtur, jag valde bort turen idag efter en mycket lång dag i Stockholm igår. Efter igår var inte mina fötter var de en gång varit vill jag säga, jäklar vad det gjorde ont! Men vi hade i alla fall en bra dag i Stockholm, vi letade efter ett par speciella kläder och vi hittade nog något som kan passa bra!

Jag fick i måndags reda på att jag ska börja jobba på måndagen nu som kommer, så fruktansvärt bra! Det kommer verkligen vid rätt tidpunkt! Min stackars penningapung sinar snart, haha! Så det ska bli vädligt skönt att börja jobba, dock blev det ändringar från i fjol, förr jobbade vi skift, nu blir det från kl. 06.00-18.00, alltså 12-timmars pass och 6 dagar i veckan.. Kan bli rätt tufft, men som tur är, är det endast nu en period vi kommer att jobba så intensivt och OB är ju alltid trevligt att få.


När min första lön kommer, vilket kommer att bli senare. Så har jag bestämt mig för att köpa ett gymkort igen, jag blir så rastlös av att vara hemma för mycket och sedan hade jag ju tänkt att bada i sommar också, haha! Det ska bli skönt att komma igång igen, sedan ska jag även införskaffa mig ett par nya löparskor. R frågade på TeamSportia om mina nuvarande skor och det visade sig vara ca 6 år gamla.. Känns som det kan vara dags att köpa ett par nya nu!

EttEtt Mars 2012

Imorgon åker jag till min fina pojkvän, det kan hända att uppdateringen blir lite dålig. Men jag vill ju vara så mycket som möjligt med min R! Jag ska vara hos honom hela veckan och på onsdag vet jag att det blir en roadtrip till Stockholm och vi ska även sjunga lite tänkte vi!
Idag har jag även varit på en kurs, ''arbete på väg''. Så nu är det bara att börja jobba som gäller!

Tionde Mars 2012 - Date med Jenny

Min fin fina vän Jenny!
Hehe, jag hade inte med min present så jag sprang in på ICA och köpte chocklad och bullar. Såhär såg det ut 2 minuter efter att Jenny öppnat den. (Lägg märke till att jag INTE äter godis)
Kommer ni ihåg den röda kappan jag pratade om förr? Som ej fanns i min storlek, så jag tog en beige. Jenny hade den röda hemma i min storlek som hon köpt men aldrig riktigt använt, så jag FICK den! Tacka vet ja min underbart snälla vän Jenny!
Jag fick allt detta av min fina Jenny! En Student/födelsedags/Julklapps present och jag är hur glad som helst!
Parfymen luktar jättegott, vanilj och manekyren är jätte fint (försökte mig på den, men oj vad svårt det är haha) och Kakbruken är underbar! Jenny känner mig fortfarande så himla bra fastän vi inte träffas lika ofta som förr, vilket är synd. Tack så himla mycket Jenny, jag ska slita dom med hälsan!

Melodifestivalen 2012

Ikväll är det final och jag hejar såklart på Top Cats! Heja heja!
Ulrik har också en jätte bra låt!
Loreen's låt är också fruktansvärt bra! Discodänga hej hej!
Denna låt blev jag väldigt glad av, men den kom ej vidare till finalen.
Som sagt är det många bra låtar med i kväll, David Lindgren, Danny och Molly har också bra låtar. Jag har ingen aning om hur det kommer att gå, men jag tippar på att det blir David eller Loreen.
Jag säger lycka till till alla!

Smooth Criminal - Glee Cast ''Det är så bra!!''

Åh, det är så förbannat bra!
Jag älskar verkligen cellos, undedrbara instrument! Fy tusan så mycket power det blir i låtar med cellos!
Ett annat exempel är ju You learn med Takida, cellon gör hela låten! Så bra!

Bring Joseph Kony down!

Den här filmen är helt otrolig. Att dem har kommit så långt som de har, så fruktansvärt starkt och modigt! Att trotsa den högre makten som säger nej och bara fortsätta. Jag är så imponerad! Denna film är värd att se, det är mer som ett måste. Visserligen är den en halvtimma lång, men tiden flyger förbi och den är verkligen fängslande! Vad ni än gör så se klart på filmen och avbryt inte! Hatten av för alla som bryr sig!

Mysiga dagar med R!

Min lilla R fick en tröja av mig haha. Lilla vännen var lite trött efter flera dagar i Finland!
Haha, en rundtur blev det också! Hittade även affischen som suttit uppe vid 272:an, haha dem är lite förmultnade på bilden haha.

Lördagen den 3 Mars 2012

Min kära vän Pullan fyllde 20 år i lördags och det firade vi såklart! Vi firade min student igen också!
Johanna och Pullan!
Jag träffade en ny vän, Maria heter hon, tror jag..
Hahha, jag och Tina fina som vanligt!
Vi måste ju en seriös bild också!
Haha, vi är så jäkla fula!
Haha, Simon fick lov att borsta Lisas tänder!
Pappa har världens snällaste dotter som tvättar bilen hans!
Och min bil blev också ren såklart!
I lördags eldade jag upp mina ''onödiga'' anteckningsblock! Mohaha!

Andra Mars 2012 - Studenten ännu en gång!

Halleluja! Äntligen är skolan avklarad! Efter alla dessa år av slit!
Äntligen! Det är så fruktansvärt skönt att allt är över nu!
Fast nu blev man ju arbetslös... Hm, men den första April börjar jag att jobba.
Fina presenter jag fick av Pappa, triss, pengar och en tidning. Tyvärr vann jag inget..
Efter skolan åkte jag till mina kära vänner Thilda och Bolarn, det var så jätte roligt att träffa dem igen! Det var inte riktigt igår heller!
Efter det så åkte jag hem till Lisa och vi for till stan för att köpa presenter till Pullan som fyller imorgon, haha riktigt bra presenter hittade vi! Och en liten extra överraskning ska hon också få.
Imorgon ska vi alltså fira Pullans födelsedag och min återtagna student!

Första Mars 2012

Idag är en bra dag, men imorgon är det en ännu bättre dag! För imorgon är det min sista skoldag på Jällaskolan, äntligen! Så som jag har kämpat igen dessa månader, och nu får jag äntligen lön för mödan!
Imorgon återstår endast English B, ett word-test och en debatt. Jag sitter just nu och pluggar på word-testet.
Det ska bli så himla skönt nu när allt är över och om exakt en månad börjar jag jobba! Så perfekt!
För övrigt vill jag bara tillägga att jag har fått VG i Projektarbete och i Etologi! Helnöjd!
Imorgon ska jag och Lisa fara till stan och köpa en present till vår Pulla som fyller 20 år på lördag och då blir det till att fira henne! Kalas! Bra tillfälle att fira henne och för min ''nytagna'' student!
Idag firar jag och min underbara R fyra månader tillsammans!
Tyvärr kunde vi inte fira dagen tillsammans, men det kommer ju fler av den första!

RSS 2.0