Torka aldrig tårar utan handskar

 
Jonas Gardell har verkligen berört hela Sverige med sin miniserie ''Torka aldrig tårar utan handskar''. Jag finner inga ord, jag är helt tagen. Bara tanken på att detta är en sann berättelse, den tanken ger mig en klmup i bröstet!
 
För er som missat serien finns den på SVT:s hemsida som jag länkar till er som är nyfikna!
 
http://www.svtplay.se/video/363105/del-3-av-3
 

En vacker höstförmiddag!

 
 
 
Jag tog mig en liten promenad i den sköna solen, tyvärr höll den sig inte kvar hela dagen. Vid 12 tiden var det kallt och blåsigt igen. Men båda jag, korna och Bessie njöt av solen!

Middag för fyra!

Jag och Robert hade en underbart trevlig kväll på Dragon Palace med underbara Thilda och Stefan förra veckan. Vi sätt på resturangen från öppning till stängning, vilket var fyra timmar. En mycket rolig kväll! Synd bara att jag inte gillade resturangens ''nya look''. Den är nyss renoverad, men nej. Jag gillade inte planlösningen!

Första dagen på jobbet!

Måndagen den 8 började jag på Rusta i Stenhagen och jag är så fruktansvärt glad över att jag fick det jobbet! Arbetskamraterna är hur goa som helst och det är en roligt jobb som jag trivs med! 
Detta är min outfit när jag jobbar! Hej hej Välkommen till Rusta!
Goa var dem, som välkomnade mig med en liten lapp och ett hjärta! 
Det går ritkigt bra för mig och chefen säger att han är jättenöjd att han valde just mig! Hoppas bara han inte säger det för att vara snäll, hehe! Jag är verkligen så himla glad över denna chans! Tänk om jag inte sökt där just då? Ibland faller alla pusselbitar på rätt plats ändå!

Det var ett tag sedan.. men vad gör det?

Morfars katt som fick en unge bara växer och växer! Förra måndagen var jag och R på besök!
Hon hade då öppnat ögonen, vi såg också att hon kommer bli långhårig! Och hon är så himla söt!

5 Oktober 2012 - en jäkligt bra fredag!

Dagen började med att jag för en gångs skull gick jag upp innan kl.10, en bra start för mig som annars har sovit till kl. 11 eller kl. 12. Det var också underbart vackert väder ute, en varm och skön höstdag med kalvar i hagen och leriga hundar vid min sida. Jag tog mig en liten promenad till morfar för att hälsa på den lilla kisseungen som nu har öppnat ögonen, oj så söt hon är! 
Efter det gjorde jag en god lunch, Tortellini efter min pojkväns pappas recept, mums! Sedan la jag mig ett tag i sängen för att smälta maten och då, då ringer han. Chefen på Rusta i Stenhagen och säger att han var så nöjd med intervjun jag gjorde med honom i måndags och att han vill att jag börjar redan på måndag om jag inte har andra planer. Såklart hade jag inget annat att göra (jag var ju arbetslös), så jag tackar gladerligen och säger att jag vill komma och börja jobba hos dom. Vi bestämmer var, när och hur? Så på måndag kl 09.00 börjar jag mitt första pass på Rusta. När vi lagt på kommer glädje skriket! Jag hoppar ner till mamma är i köket, mina ögon sprutar av lyckotårar. Fasiken vad glad jag är! Efter det ringde jag såklart till min andra hälft och berättade allt och han blev nästan lika glad som jag blev, haha. Så började dagen, en anställning på Rusta, check!
 
 
Efter det åkte jag till stan för att göra lite grejer åt mamma och för att gymma. Bara för att jag var i närheten så svängde jag in på Boland City och till Mobilizera och det slutade med att jag fick en ny dator och ett uppdaterat bredband med 4G istället för 6Mb för 20kr extra än vad jag idag betalar för endast bredbandet. Så jag fick en helt ny dator och bredband nästan gratis. Jag fick en HP 655 och den är verkligen något annat än den 4 år gamla acer'n jag har. 
 
 
Senare på gymmet så för att göra denna dag komplett så körde jag stenhårt! 34min på CrossTrainer som resulterade i 7km. Riktigt njöd efter som jag annars brukar springa 20min och då komma upp i ca 4,5km!
 
Vilken dag säger jag bara! En jäkligt bra fredag! Imorgon och på söndag blir det jobb på Parkhyddan. Sedan ska jag vara med kära Paulina imorgon också, då blir det Zumba för hela slanten! Underbart avslut på denna vecka!

Kanelbullens dag!

Grattis på Bulldagen! Eller hur säger man? Glad Bulldag? I vilket fall så har jag gjort det man ska göra på denna dag, äta bullar! Igår stod jag och bakade 40 stycken goa kanelbullar och såklart hade jag hunden direkt under diskbänken som hoppades på att få smaka lite grann. Jag bakade även två limpor, mums vad är godare än nybakat bröd? Nybakta bullar?  Eftersom det är Bulldagen så bjuder jag på denna härliga Bulllåt! Man blir så glad av den gamla dängan! Trevlig Bulldag på er!
 
 

Brad Paisley Den 8 November

 
 
I november kommer denna stiliga  herrn till Stockholm och Globen. Min fina pojkvän köpte biljetter till oss för ett bra tag sedan och jag hade nästan glömt bort att vi skulle dit. Brad är en absolut favorit när det gäller Country och jag tänkte tipsa om min favoritlåt med honom, ni som gillar Country har nog hört den innan. Låten heter Whiskey Lullaby och det är en duett som Brad gör tillsammans med Alison Krauss. Låten är sorglig och hemsk, men oj så bra! Lyssna och njut!
Det ska jag i vilket fall göra den 8 november!
 

Mitt smyckeskrin

Tänkte hissa mitt smyckeskrin idag. Det är så praktiskt och bra att ha alla smycken på ett och samma ställe, annars brukar dom oftast ligga överallt i rummet och man vet inte riktigt vart man har dom när dom ska användas. Jag har inte jätte mycket smycken så detta skrin passar mig perfekt! För den som har hur mycket som helst finns det större varianter. Jag köpte mitt skrin på Guldfynd, de finns även flera färger, t.ex. lila och svart. Priset för detta skrin är 298kr om jag inte minns fel. Jag är jättenöjd och jag rekommenderar verkligen till alla som har lite för mycket smycken, så att det är svårt att ha koll på dom att skaffa sig ett sådant!
Man kan även låsa skrinet, fast hur säkert det låset är har jag inte koll på!

11 månader

Idag firar jag och älsklingen 11 månader och jag blir bara mer och mer kär i honom. Jag är den lyckligaste i hela världen vilken tur jag hade som fick min drömrpins!

En liten unge föddes utomhus

Vår gamla katt som inte har fått kattungar på flera flera år fick i förra veckan en liten liten tös. Jag har första ting på henne, nu ska jag bara övertala min pojkvän! 

Maskerad - Tema: Doktor

I lördags var det maskerad hemma hos Paulina och jag är utklädd till Dr. Kosmos syster Dr.Kosma. Festen hade ett Doktor-Tema som blev pricket över i:et. Jätteroligt var det!
Lisa och Paulina var Herr och Fru Dr. Mugg! Haha, så otroligt snygga!
Grabbarna körde sin egen stil, Tyska ölpojkar!
Lisas och Pulinas mycket goda Sprut-tårta. Det känns lite konstigt att blanda hallon med banan, men jäklar det gifter sig mycket bra! Tack för en fantastisk kväll! Så roligt verkligen! Vi bestämde oss för att nästa fester ska ha föjlande tema, Halloween, Lucia och Burlesque! Det ser jag fram emot!

RSS 2.0