Dagens visdomsord


30 Oktober 2011

Igår byggde jag och Jossan lite på vårat projektarbete som vi har dragits med i över ett år nu. usch skäms på oss! Vi hade tänkt bygga hela dagen, synd bara att virket tog slut.. Men men, vi tar och grejer med det snart igen så vi blir klara med skiten! Dumt av oss att komma på idén att bygga en hundkojja, vi som är trögast i landet tillsammans. Äh, vem bryr sig egentligen? Vi är ju snart klara och det är nog något vi kommer bli stolta över sen, för det är bra snygg och stor!
(Malin gillar inte vita svampar, därför målar hon dom bruna! Haha)
På kvällen bär det av till Malin för en liten middag med henne och Rasmus, mycket trevligt och roligt. Haha, man märkte verkligen att vi inte umgåtts på länge! Fy tusan så kul det var! Haha, och bilden ovan, haha!
Malin marinerar svamparna, men det ser ju för roligt ut!
När vi ätit våra bruna svampar så åkte vi till Enköping för att gå på kalas, oj vad folk det var! Förbaskat roligt att träffa så många från klassen, det var ju inte igen liksom! Tack Tjorven för ett askalasigt kalas!

Matte in the air?

''Hm, det här med matte kan vara knepigt..!''
''Mycket tankeverksamhet och koncentration är nödvändigt''
''Hm, är det så här man ska läsa den kanske?''
''Jaha ja, är det så det funkar. Jag tror att jag förstår..''
''Yeah! Klar med ett tal, fan så kung!'' (Hah, hur f*n ser handen ut?)
''Men vad nu då..''
''Va i hela helvete, mitt svar stämmer inte med facit!!''
Haha, gud så roligt det är med matte! Hahahha, jag bjuder på detta. Ett skratt förlänger livet inte sant?

27 Oktober 2011

Idag är jag grymt danssugen! Inte bugg eller sådant, utan lite shakea ass dans! Haha, står och shakear loss till denna låten när jag tagit lite paus från matten. Haha, kan detta kanske vara ett tecken på att jag behöver gå ut och dansa lite på krogen kanske?
Fasiken vad denna låten är bra! Här kan man verkligen prata partyfeeling!
Imorgon är det rent allvar, matteprov är inte att leka med. Men jag måste säga att jag är förvånad över hur bra det går för mig att plugga! Vilket är mycket bra tycker jag! Jag ska ta och hinka lite kaffe nu och sedan fortsätta med pluggandet.
Åh, juste jag har varit på Ikea idag ja. Köpte två nya underlakan till sängen (två som passar bättre än de jag har nu, mina är nästan för små). Och eftersom jag är den som är den, så vet vi ju att om jag är på Ikea så kommer jag aldrig ut med bara en sak. Blev lite ljus och en jätte fin lampa! Mycket nöjd med lampan måste jag säga! Pricken över I:et i mitt rum blev den!
Så ser lampan ut, mysbelysning av högsta klass! Mysigt vilket jag gillar!

Fariytale from Rörmyra

Att en hund kan vara så ful att den blir söt! Det är Tellie det!

26 Oktober 2011

Varit hos Paulina och färgat håret igen, fixade till utväxten lite och som sist så blev jag riktigt nöjd!
Vi kom underfund med en askalas idé, Pullan's Roadklipp, låter inte det lockande? Tanken var att köpa en buss, styla den svart med loggan ovan på, och fixa en frisörsalong invändigt och sedan åka runt i  Sverige. Kung det hade varit. Jag är anställd som busschaufför! Haha, jag tycker detta låter som en askul idé!

Una cerveza porfavor!

Hm, jag är sugen på en öl eller tio idag jag. Funderar på att bjuda över några vänner ikväll ja, eller så får man hitta på något annat på annat håll, men ett par öl ska det bli i alla fall! Om någon är sugen på några öl också, så tycker jag att den ska höra av sig snarast till mig!

Shout - Lulu & The Levvers

Så jäkla bra låt! Livar upp stämningen till tusen!
Haha, älskar reklamen. Så kung verkligen!

14 Oktober 2011

Idag är jag trött..
Imorgon ska jag jobba, städa, plugga och städa bilen hade jag tänkt!

Crazy Stupid Love

Igår var jag på bio och såg denna film, så himla rolig och härlig!
Mycket humor, romantik och missförstånd, en go och salig blandning helt enkelt.
Förbaskat rolig film, den rekommenderar jag verkligen!
Jag hade också bästa sällskapet och det gjorde verkligen pricken över i:et.
Tack så hemskt mycket för en jätte mysig kväll! Den var guld värd!

Älskar känslan!

Känslan över att vara extraglad är så himla härlig, pricken över i verkligen!

4 Oktober 2011

Haha, hittade en gammal bild från Norrköping! Långt hår hade man, ojoj. Gud vad jag saknar mina brudar därnere! Ska försöka få hit dom någon helg, det var ju inte igår vi träffades!

2 Oktober 2011

Söndag idag alltså, det betyder skola imorgon. Fast det är ju bara engelska en lektion och det är ju faktiskt roligt. Nog om imorgon, vi tar dagen idag istället! Jag har inte något rikigt planerar, men jag ska försöka mig på lite matte senare, det var nämligen bara blivit engelska hela helgen. Sedan tror jag att mamma ville att jag skulle vara med i ladugården idag igen, vi ska tydligen provmjölka.. Äh, tur att det inte är så farligt! Efter det ska jag se till att ta en runda! Fy skäms på mig, det har inte blivit någon runda på tre dagar, usch dåligt!
Gud så tiden går fort! Det känns som att det var igår det var Juli och nu helt plötsligt är det Oktober igen! Tur för mig att jag gillar hösten!

RSS 2.0