30 September 2011

Idag har det varit kanon bra väder hela dagen, fast jag har suttit och pluggat rätt mycket igen. Så jag har inte varit ute så mycket. Var i stan en snabbis också, köpte en halsduk ja! Problemet var bara att det fanns ju 5476583475672495 olika fäger och material.. Tog mig tusan 1 och en halv timma att hitta en. Men till slut blev det en mörklila en. Mycket nöjd! Gick väl i så där med mattten efter en 2 timmar, det slutade med att jag sprang runt i huset med headsetet, mobilen och en as kalas låt! Haha, såklart Heartache - Top Cats! Så jag dansade runt i hela huset och blev förbaskat sugen på att bugga, så jag buggade med mig själv jag! Haha, lite smått jobbigt att hålla jämna steg, haha det går så jäkla fort! Men kul var det!

Top Cats - Heartache

Ruskigt bra låt! Den går runt och runt nu när jag pluggar matte!

Once upon a time there was a girl called Jessica

Jag och Anna, vintern 2007. 15 år

Jag och min kära Jenny, 15 år och jag 14 år
Skolbalen våren 2008, 15 år. Jag var den enda på hela skolan med långklänning, det är till och med min farmors gamla klänning från 50-talet. Jag fick laga den och sy om den lite. Den hänger fortfarande med, ligger i en låda i klädskåpet, ett mycket roligt och fint minne.
Den absolut första bilden på mig tagen i med en webbcam! 13 år

14 år och micken i högsta hugg. Vintern 2006
Nya kläder i födelsedagspresent, 14 år sommaren 2006

Skolkören, sommaravslutning 2006, 14 år. Jag är den enda som var färgglad!

Skolavslutning 2008, 15 år
Det är så himla roligt att titta på gamla foton som man nästan glömt bort. Att se skillnaden då och nu, det är en häftig känsla! Synd bara att man som 14åring raderade många bilder som man tyckte var fula som hade varit hur kul som helst att se på idag. Man saknar tiden samtidigt som man längtar efter den nya som komma skall.
Minnen som dessa är den finaste och viktigaste som finns!

Låten som vill visa oss världen!


Se vad man finner när man städar lite...

Städade lite idag och hittade dessa goa tröjor i en påse, jo jag vet fy skäms på mig! I en påse fy fy.. Hah, jag har tänkt att sätta dom på väggen, men tyvärr så är det liksom så fullt det kan bli i mitt rum. Får sätta upp dom på väggen när jag flyttar, då har jag förhoppningsvis lite mera plats!
Den översta t-shirten köpte jag i Åkerlänna förra året. Eftersom det var lite synd om mig då, jag hoppade på kryckor så hjälpte Morgan Korsmoes tjej mig att få alla autografer, tack till henne (om jag inte minns fel tror jag att hon heter Linda.. men är ej säker)
Sedan den andra köpte jag på Ön i Hedesunda förra året också, eftersom inte Stefan var med i Åkerlänna och vad är grejen med att ha autografer om man inte har alla. Så Stefan fick en helt egen t-shirt han.

Kubbspel!

Spelade nyss kubb med Elsa, Matilda och Flisan. Riktigt kul, har inte spelat kubb på flera år hade nästan glömt hur kul det var! Det är något som jag måste göra oftare!
Lagen
- Jessica 19 och Elsa 9
- Flisan 10 och Matilda 11
Flisan och Matilda slår ner de två första kubben, medans jag och Elsa inte har fått ner någon. Men vi ser till att dom inte få stå längre fram eftersom vi lyckas slå ner alla kubben som vi kastat över till deras sida. När dom bara har en kubb kvar att slå ner på våran sida så vänder allt. Jag och Elsa får ner en efter en. Fastän våra kubb kommer närmare så missar dom och vi hoppas på seger. Jag slår ner den sista av deras kubb och vi har 5st pinnar kvar att slå ner kungen med, men då ringer mobilen och jag var tvungen att svara. Så Elsa tar kontrollen och kastar ''kungakastet'', kastet går ut på att man står med ryggen mot kungen och kastar pinnen mellan benen. Tyvärr så missar hon alla, men hon sparade en pinne åt mig. Och när jag kommer och ska kasta den sista pinnen så ser jag att ungarna har flyttat kungen.. När jag ställt kungen på plats ställer jag mig i den ''vanliga'' kastställningen'', då skriker Matilda och Flisan ''Du måste kasta ''kungakast''!''
Jaha, tänker jag nu går det åt skogen.. Jag ställer mig i position, publiken är knäpptyst.. Jag kastar pinnen och ser hur den träffar kungen!
Jag upp och skriker ''WOW! FAN SÅ KUNG!'' Jag springer till Elsa och gör highfive, sedan gör vi segerdansen! Sedan springer jag till Flisan som tjatat hela tiden om att hon var vunnit 3 mästerskap med deras kubblag hemma. ''Ha, jag slog mästarn! Vem är mästaren nu då?'' Hahah!
Hahahha, så jäkla kul var det! Känner mig som en liten djävul, stackars barn.. haha!
Men vi vann och det är så viktigt! Haha

Modeller i kohagen

Gjorde lite seriebilder i kohagen, fick  då dessa två. Mitt i en idissling, haha. Gillar dom skarpt!

På promenad med Olivier

Träffade på min fina katt när jag var ute och fotade lite.
Snäll som han är så gjorde han mig sällskap!

Onepiecen på!

Denna kväll jag har och matteboken spenderat mycket tid tillsammans och jag gillar honom mer för varje tal!
Nu sitter och lyssnar på musik och sjunger (som vanligt). Och så självklart myser jag med alla mina tigrar!

22 September 2011

För några veckor sedan fick vi trillningar för första gången på våran gård. Tyvärr var det bara två stycken som levde. Här har jag precis fångat in den ena lilla plutten. Jäkla kossa och vara korkad att inte gå i i transporten när båda hennes ungar är där inne. Jag förstår inte att det kan vara så svårt..!

Estetiskverksamhet 2010

Dessa veckor var så fruktansvärt roliga, det är inte klokt!
Ibland ångrar jag lite att jag inte gick estet från början, men om jag hade gjort det skulle aldrig denna teater bli till.
Tack alla som var med, det finns inte ord om hur kul det var!
Min mage krampar så mycket att jag knappt kan sitta upp när jag ser detta!

NP08C Julavslutning 2010

Haha, oj vad det var kul klassen! Kanske inte det vackraste jag hört, men oj vilka låtskrivare vi är!
Vilken tur att jag och Lollo kom på idén!

21 September 2011

Jag har bestämt mig för att ta en paus från att skriva om allt som handlar om djurens rätt och vad jag tycker och tänker om det. Visserligen skulle jag vilja fortsätta att visa folk utanför vad som försigår, men jag tycker själv att det är för phsykiskt påfrästande. Jag blir helt enkelt deprimerad av att skirva om det.
Så från och med nu ska jag skriva om saker som gör mig glad! Vänner, drömmar, musik, filmer, skolan och mycket annat jag tycker om.
Visserligen är skolan inget som gör mig speciellt glad just nu eftersom jag sitter kvar med rester och två kurser. Men det är en del av mitt liv så varför inte skriva om det?!
Föresten! Om det intresserar någon så har jag haft körkort i ett år och en dag idag! Det gillar jag!

20 September 2011

Fina tvillingtjejer fick stå modeller idag!

Elisa's i Åkerlänna 16 september 2011

Hela gänget, alla syns tyvärr inte så  bra. Tänkte inte så långt, men hade velat ha en bild med alla.

Robert-Keyboard, Markus-Gitarr, Petter-Dragspel/Bas, Elisa-Trumpet/Sång, Daniel-Trummor
Elisa snygg som vanligt!
Om det var någon bild jag blev nöjd med så var det den här! Jag gillar ljuset!
Jag gillar verkligen inte den här bilden på mig, men jag lägger ut den ändå. Jag bjuder på den helt enkelt!

Ännu en trevlig och rolig kväll i Åkerlänna bygdegård, som alltid tycker jag.
Innan hade jag mycket trevligt sällskap hemma hos Lisa med mat, dryck och dans. Mina förväntningar för kvällen var väl inte så  höga, eftersom jag köpte min biljett i sista stund. Var egentligen inte sugen på att gå, men tur man har att vännerna tjatar. Kvällen var förbaskat rolig! Så kul att träffa allt folk, visserligen var det färre än vanligt men det betydde bara mer plats på dansgolvet. Jag är verkligen glad över min studentpresent! Min Nikon systemkamera, så snygga bilder. Ja eller vissa, jag är ju inte pressfotografen själv utan bara en amatör men det var rikigt kul med en bra kamera denna kväll. Och man märkte också på folket som dansade och var med att kameran var rolig.
Elisa's slog mina förväntningar med storm trodde inte alls att dom var så bra som dom var. Men dom har ju trots allt vunnit Dansbanskampen så det var väl inte så konstigt att dom var bra!
Jag fick även se insidan av bussen. Vilken buss! Såg komunalbussarna ut så, så skulle jag kunna åka buss förjämnan!
Jag blev lite ledsen när Olle berättade att Larz-Kristerz INTE kommer nästa år! Snacka om otur, jag som hade sett fram emot dom i över ett år så missar jag dom på grund av studenten! Och när jag såg dom sist i Åkerlänna så var inte Stefan med.. Otur, verkligen.
Då får vi ju hoppas att Elisa's kommer igen i alla fall!
Tack för en kanon rolig kväll alla som gjorde den möjlig!

Hm, hur ska jag göra?

Jag har lite beslutsångest, jag funderar på att skapa en ny blogg. En blogg som handlar om mig och vad jag gillar och en som handlar om det jag tycker är fel, det vill säga felbehandling av djuren runt om i världen och annat dylikt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, kanske någon har ett bättre förslag? Om ni har det så är jag tacksam om ni vill hjälpa till!

Worth fighting for

Life is isn't allways what you think it is
But take care of it, beacuse it won't last forever
If you think your life isn't perfect
Take a good look at youself and people around you
Nobody's life is perfect
Your mission in life is to make your life as good as possible
That's worth fighting for!

RSS 2.0