29 November 2012

Har inte haft tid att skriva å länge, det är så mycket att göra nu för tiden. Jobb och planering av flytt, det tar tid, en massa tid! Jag sa försöka hinna med det lite bättre när allt detta är klart.
Jag och R har äntligen fått oss en lägenhet, en två i Skövde. Vi är jätteglada och tycker att det ska bli hur roligt som helst! Vi har redan kikat på lite möbler som kan passa! Snart ska vi iväg på spabehandling som jag fick i ettårspresent och efter det ska vi till lägenheten för att mäta lite granna! Roligt!


Jag bjuder på en lite sommarbild eftersom det igår började att snöa!

Ikväll Brad Paisley!

 
Ikväll är det Brad Paisley i Stockholm vilket jag ser så mycket fram emot! Jag hade fel om att det var på Globen, vi ska till det nybyggda musikhuset i Stockholm ''Water Front'' som ligger precis bredvid stationen, nära och bra! jag tycker att Brad är så himla bra och har en röst som en gud! Det ska bli spännande att se vad han kommer bjuda på, jag skulle bli mycket förvånad om jag blir besviken.  Vilket jag absolut inte tror att jag kommer bli. Jag delar med mig av denna fantastiska låt ''Welcome to the furture''. Jag giller den starkt! Häftigt ljud och en mycket bra text! 

Skrållan - ett busfrö

 
 
 
Skrållan växer och växer, nu busar hon hur mycket som helst! Gaser runt i hela köket hos morfar! Jag kan sitta och titta på henne i timmar, det är verkligen underhållande att se!

Alla helgons afton

Åkte till gravarna och tände lite ljus och för att sänka en tanke till dem som vandrat hos oss en gång

Den 1 november - Vår årsdag

Den första November var vår årsdag och vi firade med ett resturangbesök och lite presenter. Jag fick en jätte fin klocka och en spa-behandling som vi ska göra tillsammans, jättemysigt! R fick ett silverarmband av mig som jag blev riktigt nöjd med, hoppas bara att han också blev det! På förmiddagen gjorde vi ett besök hos morfar och vår lilla kattunge som har fått namnet Skrållan. När vi satt och busade med henne ringde det en karl från en annan del av Sverige med ett mycket roligt och överraskande besked! Jag kommer avslöja vad det handlar om lite senare! Men vår årsdag blev en mycket bra dag, synd bara att R behövde åka vidare på kvällen, men jag är glad ändå och speciellt över presenterna!
Tack Älskling! 

RSS 2.0