En bild med klös

Det ser så otroligt mysigt ut när våra katter busar med varandra. Pälsen och tassarna gör att det ser gosigt ut. I mitt nästa liv vill jag också vara en katt och gosa runt!
 

Yes it is!

 
 

Elivs Presley med dagens låt!

 
Får jag presentera dagen låt! 
Vår legendariska, unika och fantastiska Elivs med låten Love me tender.
Lycklig den som fick uppleva hans tid, önskar att det vore jag!
 

iPhone har så fina skal!


Frukost & lunch med lite sött!

 

Är riktigt nöjd med mitt senaste inköp. En lunchbag från Hemtex som jag hittade på rean för endast 19,90kr. Supernöjd!


Snygga shorts!

 

True words

 
 
 
 

Nya kläder gör en lycklig

 


 
             
                
 
 

 
 
 

Ni betyder!

I mars i år flyttade jag 33 mil hemifrån, jag blev sambo och jag blev en främling i en helt ny stad. En mycket spännande, krävade och otrolig resa. Detta blev något alldeles nytt för mig, från att ha bott på en bondgård hela livet till att flytta in i en lägenhet på 79 kvadrat mitt i centrala Skövde. Jag trodde att det skulle gå som en dans med jobb och nya vänner, men jag hade fel. Det blev tuffare än vad jag någonsin kunde ha trott. Jag hade dock en himla tur som fick ett säsongsjobb så fort, men jag visste att det skulle bli tufft på jobbet. Jag är en människa som vill utvecklas och göra något nytt. Mina arbetsuppgifter är inget nytt för mig och därför blev det jobbigare än vad jag anade. Jag kände att jag inte hade mycket gemensamt med mina nya arbetskamrater och detta ledde till att jag kände mig ensam. Om jag istället hade börjat plugga hade jag träffat många människor med samma intresse och på så sätt mött människor jag skulle kunna umgås med privat, men i mitt fall var det ett jobb jag behövde och det är verkligen svårt att få ett, så jag var tvungen att ta det jag fick. Jag vet att jag är bra på det jag gör, men min motivation blir väldigt låg när man inte får någon respons för sitt hårda slit. 
Ett tag såg jag bara ett mörker som aldrig tog slut, jag visste inte hur jag skulle klara av den här tiden. Jag visste att jobbet bara varade under en viss tid, men hur skulle jag få tiden att gå? Jag blev otroligt svag och känslig, minsta lilla motgång och jag bröt ihop. Fastän min underbara sambo alltid finns där så kan han inte alltid vara hos mig, men han hjälper mig varje dag och det är jag så tacksam över. Över midsommar åkte jag hem till Uppsala igen och umgicks med alla mina underbara vänner! En otrloigt rolig helg med familj, släkt och vänner! Ni gav mig ett nytt ljus som jag tog med mig på jobbet, det ljuset gjorde det lättare att klara av dagen. Men ljuset tar ju slut efter en tid och då kom det in ännu en otrolig människa i mitt liv. En ny tjej började på jobbet och blev en del av mitt jobbteam. Tack vare henne så brinner ljuset ännu en gång och jag får ett nytt ljus varje dag. 
Jag vill tacka alla som hjälpt mig på denna resa, till alla er som ger mig ett ljus som visar mig vägen i mörkret!
Ni ska veta att ni betyder!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ge mig kraften tillbaka!

 
Hur? Jag vill känna att jag njuter av mitt liv. Jag vill inte bara gå och vänta på att något ska hända. Jag vet vad ni tänker om man vill att något ska hända får man se till att göra något åt saken, men hur ska man kunna göra något åt saken när kraften inte finns där? Viljan finns, men inte kraften. Hur ska man göra när man inte trivs till 100%? Många trivs nog inte ens så mycket, men jag vill kunna känna att jag trivs!
Jag bröt mig loss och började på ett nytt kapitel, ibland känner jag att kapitlet är alldeles för svårt att läsa själv och för att orka vända blad måste jag ibland ha hjälp, men hjälpen är inte alltid på plats vid rätt tillfälle. Så ibland fastnar jag på samma sida och allt stannar upp.
Jag behöver hjälp att få inspiration, jag behöver något som gör det lättare att vända blad själv, något att se framemot, något som gör mig lycklig och glad, något som gör att jag inte tänker utan bara gör. Den som har en bra idé om något som kan hjälpa mig vända blad för väldigt gärna dela med sig.
Kraften behöver vi alla för att orka, så snälla du din jävel som tagit min, ge den tillbaka!

RSS 2.0