28 september 2012 - en ny början?

Igår var jag på arbetsintervju och tyckte själv att det gick riktigt bra. Nu hoppas jag bara på att dom ska ringa och höra av sig i nästa vecka. Jag längtar så otroligt efter ett jobb just nu att det int eär klokt! Jag vill ha något att göra om dagarna, tjäna pengar, slippa snåla som en tråkis och känna att jag gör någonting, inte bara ligga i sängen och fundera på vad jag ska göra. Som sagt kändes det som en bra intervju och jag hoppas på det bästa!
 
I onsdags kväll hade jag en riktigt dålig kväll så jag var inte alls på topp dagen efter och absolut inte pepp på en intervju. Så för att komma igång igen och få upp självförtroendet gick jag på förmiddagen innan intervjun till gymmet och körde stenhårt! Bland annat boxades jag i en kvart ungefär och det gjorde susen. Att slå bort all ilska och frustration måste vara den bästa terapin! 
Nu hoppas jag då på ett positivt svar och på måndag har jag ännu en intervju att avklara! Jag ber verkligen att det nappar någonstans!

Städ- och Bakdag

 
(Min lillasyster Jenny har sytt detta förkläde, känner mig nästan snygg i det!)
 
Idag tog jag mig i kragen och gjorde lite saker på familjens nya lista! Ett riktigt bra alternativ för en familj med lite för lata tonårsbarn. Eftersom jag varken går i skolan eller jobbat heltid så fick jag nästan dubbelt så mycket på min lista än vad mina systrar fick. Jag fick idén att skriva en sådan här lista efter att jag sett en annan familj gjort det och för dem fungerar detta mycket bra tycker jag!
 
 

Den 16 September - en dag att minnas!

 
 
Den 16 september var det exakt ett år sedan jag träffade min underbara! Det är för mig en dag att verkligen lägga in i kalendern och det ska självklart firas också! Vi firade med fin mat på en resturang och sedan bio, en underbar kväll med min fina pojkvän!
Bilden som vi tog första gången vi sågs, tänk att jag skulle få min egen Keyboardist. Ibland är det svårt att förstå att det var på detta sättet vi träffades, vi träffades ju på ett sätt som bara händer i filmeri princip. Gud så glad jag är att jag köpte den där biljetten till Elisa´s, tänk om jag inte gjort det.. Vem skulle tagit honom då? 
 
Jag fick dessa jättefina örhängen i present av min älskling, så fina! Tack så mycket hjärtat!
Nu väntar vi bara på våran ''riktiga'' ett årsdag, nämligen den 1 november!
 

Shopping från Turkiet

 
 
 
Jag har varit usel på att uppdatera, ledsen för det! Men nu ska jag göra ett ryck, jag börjar med att visa lite av de saker jag köpte i Turkiet tänkte jag!
Vi var riktigt duktiga på att pruta må jag säga! Vi köpte min Escada 75ml och två Hugo Boss 90ml för 130Lira, dvs. 508kr. Han ville ha 65Lira för varje parfym, så där var vi bra! Sedan köpte jag DKNY på flygplanet! Nöjd är jag!
Jag sa innan jag åkte att jag verkligen måste köpa en väska och det gjorde jag, denna lite annorlunda vita väska blev det. Roligt med en annan färg och annan modell än vad dem flesta har här hemma i Sverige. Även här är jag nöjd!
En plånbok var också givet, tydligen köpte jag en Marc Jacobs, inte för att jag har koll på det, men jag blev nöjd och det är det viktigaste!
Min fina pojkvän köpte ett armband till mig (det lila). Han har i och för sig köpt båda två och jag älskar dom! Tack älskling!
 

Dagens låt!

 
Hörde denna på gymmet för första gången och nu har jag äntligen hittat den och jäklar vad bra den är! Verkligen en härlig låt!

Bilder från semestern i Turkiet!











 

Streaplers i Åkerlänna 1 September 2012


Streaplers spelade förra lördagen i Åkerlänna. Det var mycket roligt och trevligt att träffa dem och allt annat folk som var där. Jag tackar Lisa och hennes familj som höll med förfesten, god mat och dryck. Tack så mycket! Detta måste vi göra oftare!
 
 
 
 

Dagens låt!

 
Denna version är helt fantastisk! Jag gillar verkligen orginalet, men detta sätter lite exrta krut på hela låten! Men Loreen är ju oherhört bra också, fastän det är samma låt så är dom så olika att jag inte vet vilken av dom som är bäst. Gå in på youtube och kika på bandets andra covers, Kollisionen heter bandet för er som vill kika in dem!

Häpnadsväckande program i SVT!

Igår hade SVT:s nya programserie ''Fridlyst'' premiär och jag måste säga att jag är så glad över att dom har lyckats göra ett sådant program som handlar om hotade djur och deras miljö. Den svenska naturfotografen och filmaren Mattias Klum är programledare och under 6 avsnitt tar han med oss på otroliga uppdrag som ska hjälpa de olika djuren, varje vecka tar han även hjälp utav två kända svenskar som själva ska få vara med och se hur verkligheten ser ut för dessa hotade djur. Jag blev väldigt rörd av det första avsnittet där Börje Salming och hans dotter hjälpte Orangutangen i Borneo. Ett så starkt och känslomässigt laddat program, man ser verkligen all förödelse som skett, men även hur många människor hjälps åt för att bevara dessa arter! 
 
Mattias Klum har sedan jag varit liten haft en stor del i mitt liv, jag älskar hans bilder och hans böcker är skrivna med en sådan passion. Deet känns nästan som att man står bredvid honom när an berättar om sina upplevelser!
Tuppen upp för SVT:s ''Fridlyst''!

10 månader - underbart!

10 månader med världens bästa! Jag är absolut lyckligast just nu!

RSS 2.0