Man kan inte bli full på vatten! Joho då, har du testat Eckerö linjen?

Jag, Lisa och Malin
Jag och Robert
Pullan och Robert
Jag och Ahlström (Va tusan hon sippar på min PinkPanter)
Pullan, Robert och Jag
Jag och Robin
Pullan och Jag
Syskonkärlek i bussen
Pullan och Jag
Jessica tål X antal shotar och Y antal drinkar och Z antal starköl.
Hur många måste hon dricka för att må ruskigt illa på bussen?
Sug på den du!
I lördags åkte vi Eckrö linjen för att fira vår kära vän Lisa, fasiken vad kul det var!
Kärringar och gubbar det gör vi om snart!

Första advent och den första snön 2011

Nu börjar det att närma sig! Åh, jag längtar så mycket. Idag har mamma bakat lussebullar som vi sedan mumsade på. Dom tar nog snart slut, lika bra för då har ju jag en anledning att baka flera!

Man får va som man är, när man inte blev som man skulle!

Gårdagens mode, jag gillart!
Same same, but different!
Julia och Jessica
Det var mörkt ute!
En bild säger mer än tusen ord....

25 November 2011

Idag skrev jag matteprov och det gick förvånasvärt bra tycker jag! Lite stolt om det gick så pass bra som jag tror att det gick. Imorgon blir det Eckrölinjen med ett glatt gäng, Lisa fyller nämligen 19 år idag, grattis till henne!
Saknar min mysiga R, känns som att det var en evighet sen vi träffades fastän det bara är en vecka. Men snart får jag kramas med honom igen!

Vilse på Ikea

Igår skulle jag och Thilda äta lite lunch på Ikea tänkte vi, det var ej vår första tanke, men äsch Ikea är ju hur gott som helst. Och slumpen gjorde att vi träffade på Frida och hennes lillebror där på resturangen också. En mycket trevligt överraskning! Vi åt Ikeas kända köttbullar och sedan gick vi med Frida och Albin (lillebror) runt i varuhuset, vilket jag tycker om att göra massor! Jag älskar att gå på Ikea, eller jag längtar bara ännu mer efter att flytta när jag går där, men åh jag ser så mycket fint jag vill ha när jag är där! Bland annat så vet jag nu vilken garderob jag ska köpa när jag flyttar! Efter Ikea for vi till NetOnNet där Frida investerade en Iphone 4. Efter det blev det Gränby och där fann jag de två första julklapparna, en till mamma och en till pappa. Nu är det bara ett x antal kvar innan allt är klart!
Åh, dom har början julpynta på Ikea.. Jag vill också!

1 månad och 2 dagar kvar till Julafton


22 November 2011

Jag måtse lära mig att ta tag i saker och ting! Det är exakt 3 veckor och 3 dagar tills jullovet börjar och jag har satt lite mål för mig själv.

Detta ska bli klart innan jullovet börjar!
  • Projektarbetet
  • Etologi
  • Genetik
  • Mjölk och nötproduktion
Jag måste se till att bli klar med detta, så att jag endast kan koncentrera mig på matten och engelskan efter lovet. Jag vet att jag kan klara av det, det vet jag! Men jag är inte helt hundra på om Etologin kan bli klar, den är det trots allt ganska mycket kvar i. Men projektarbetet ska bli klart absolut! I Genetiken har jag endast ett prov kvar i vilket jag ska försöka hinna göra i denna vecka. I mjölk och nötproduktionen är det också bara ett prov kvar, men jag vet ej vasd det provet handlar om, jag har bett min lärare skicka information om det, men jag har ej fått någon. Jag ska ta och tjata lite till på torsdag.
Sedan måste jag skaffa ett jobb, fy jag får ångest verkligen. Att veta att man inte får in några pengar och att man bara gör av med dom som finns är ingen bra ångestkänsla. Fy fan, och att skaffa ett jobb bara sådär är ju inte det lättaste inte. Jag har ringt runt lite nu idag på morgonen, men tro fan att någon svarar. Just nu skiter jag i vad det är för jobb, bara jag får lite inkomst är jag nöjd! Studiebidraget är inte mycket att hänga i julgranen.

18 November 2011

Denna låten är underbar! Älskar den hur mycket som helst, synd bara att det inte låter lika bra när jag sjunger den, äsch! Jag har inte sett denna filmen bara hört låten, men jag får en känsla av att det kan vara värt att se filmen, den verkar bra. Fin om inte annat.
Denna låt har gått om och om igen idag, hm är inte på toppen humör. Synd de, fredag och allt tänkte jag. Men nej va tusan ibland kan man inte bestämma vilka dagar som ska bli de dåliga, den var i och för sig bra i morse, men det gick över. Hade tänkt titta på Idol, men somnade kl. 19:30 och vaknade inte förän vid kl. 21:50 när R ringde och väckte mig. Så jag hann se vem som åkte ut ur i Idol i alla fall.
Laddade ner den fjärde säsongen av The adventure of Merlin igår och tänkte nu bänka mig ett tag vid datorn, jäklar vad det är en förbaskat bra serie!

Svensson Svensson i nöd och lust

I tisdags var jag och R på bio och såg denna filmen. Mycket skojig film måste jag påpeka, missförstånd till höger och vänster och en liten vitlögn bakom det hela. Haha, det som var mest roligt var att jag kunde förutse vad som skulle hända innan det hände flera gånger. Jag kan ju inte säga annat än att jag älskar Svensson Svensson, tyvärr så saknade jag Maa och Lina i denna film, men den rekommenderas verkligen av mig!

Keep the faith!


12 November 2011


Julkänslan som kommer krypandes

Jag längtar hur mycket som helst till snön nu.. Kan nästan inte tänka mig att för ett år sedan var det fullt av snö på marken. Jag är också jätte sugen på att börja handla julklappar! Åh, det är så roligt! Synd bara att plånboken inte tycker den samma som mig när det gäller denna sak. Men äsch, julklappar blir även om inte plånboken är samarbetsvillig just nu.
Hm, fast nu på söndag är det farsdag pch då ska man ju köpa en present och det är den känslan jag tycker så mycket om. Att ge bort något och att göra en annan person glad, det är något som glädjer mig väldigt mycket!

11-11-11

Idag är det den 11/11-11. Inte för att jag uppmärksammar det på något speciellt vis, men det händer ju bara en gång under vår livstid i alla fall. Så lite ska man väl uppmärksamma då.
Tänkte också att jag kunde bjuda på dessa fina bilder som jag och Julia tog när vi inte hade så mycket för oss. De två första är tagna mitt i en sång, haha. Men äsch det är rätt så kul tycker jag!

8 November 2011

Idag är en bra dag, just nu väntar jag på att Julia ska komma hem så vi kan ut och träna lite. Och efter det ska jag ta på mina nya kläder, vilket är mycket roligt som alltid när man har köpt nya kläder. Sedan ska jag fara till Stockholm för att möta upp min favorit och sedan ska vi vidare neråt i landet. Kommer bli mycket trevligt!

Hahaha!

Klipp från Hipp hipp SVT1 2011

Shoppingrunda en höstdag 2011

Tre stycken par skor från Skopunkten!
En stickad mössa och smink från H&M
Smink från H&M
En tröja från Gina Tricot och skärp från H&M
En blå klänning, två blusar och två svart linnen från H&M
Den super söta blåa klänningen från H&M (kan inte bjuda på mitt ansikte idag, tyvärr)

7 November 2011

Smink: Julia Hägg
Fotograf: Julia Hägg
Modell: Jessica Hägg

5 November 2011 Halloween?

Hahaha, så skräckinjagande inte sant?

Elisa's VS Larz-Kristerz

Jag och syster Julia
Ska man dansa i den ena....
.. ska man dansa i den andra!
Jag och Julia
Ska man posera med den ena...
.. ska man posera med den andra!
Julia ville ju också vara med såklart!

REAL IN RIO

Så förbaskat bra låt!!
Blir verkligen på topp av den!
Dessutom är filmen kalas bra också!

Dags att lära sig snart..!

(orginal)
Jag känner att det är nog på tiden att jag lär mig mitt photoshop.. Känns lite tråkigt att bara kunna ändra kontrast, ljusstyrka och färg. Visserligen blir det en bra skillnad mellan bilderna, men nu är det nog dags för det där jäkla photoshopandet!

Kissebarn!

Åh, det var så himla länge sedan vi hade kattungar, skulle hemskt gärna vilja ha det igen!

RSS 2.0