Valpar!

Var och matade dessa små söta drevervalpar för ett tag sedan. Det är min grannes hund Ellen som fått 6st (tror jag). Haha, dem är överallt och ingenstans så jag är faktiskt inte säker på hur många det är, men jag vet i alla fall att dem är förbaskat söta!

Länge leve den kurviga modellen!

Jag älskar att fler och fler modeller ser normala ut!
Detta är vad vi behöver, en blandning av alla storlekar!
Kvinnan ser ut så här!
En eloge till Isabella Löwengrip som verkligen har delat med sig av sin otroligt vackra kropp! Fastän hon fått mycket negativ kretik för sin kropp, så visar hon att hon är starkare än så. Isabella skulle kunna jobba som modell tycker jag, hon är tusen gånger vackrare än de flesta andra supermodeller. Världen behöver mer hullideal och Isabella har visat att det är vackert!
Jag säger inte att det är fel att vara smal, utan att modellidealet har aldelles för stor verkan på mänskligheten och att det dessutom ej är hälsosamt att sträva efter någon som många aldrig kommer att uppnå. En människa med grov benstomme kommer aldrig kunna bli pinnsmal som modellen på bilden, men när inte personen i frågan uppnår det hon vill blir hon istället deprimerad och detta tar då extra energi och livslusten mer eller mindre dör ut. Detta är ett förbannat stort problem, men oj så lätt att åtgärda. In med fler kurviga kvinnor i modellvärlden så minskar detta ideal som förstör många människor idag!
Jag tycker inte att dessa kvinnor så så snygga.
Jag vill inte att mina döttrar ska sträva efter detta idealet, dem ska kunna känna sig säkra och vackra i den kropp dem har!
Folk blir ju aldrig nöjda, jag kan erkänna att jag inte är nöjd med min kropp. Vem är det egentligen? Alltid finns det något som kan bli bättre, vi måste lära oss av vara nöjda med det vi har och vara glada över det!

Karatefylla!

Detta är helt underbart! Haha, jag älskar detta! Så himla klockrent att köra sista avsnittet som en musikal, underbart!

Jen Jen House

Jag hittade nyss en sida med väldigt vackra klänningar, åh jag vill ha allihop!

Min äldsta vän har fyllt 20 år!

(Jag och Larsson på studenten 1/6-11)
Martin Larsson, är min absolut äldsta vän och han fyllde i onsdags 20 år och det är verkligen något som ska uppmärksammas! Så jag säger ett stort GRATTIS till dig Larsson! Nu i veckan ska jag ut och leta efter en bra present till dig och sedan så ses vi nästa helg!

Flyttdags snart!

Idag har jag hjälpt min faster att flytta ut på landet och som tack för hjälpen så får jag bo där under sommaren! Så himla skönt! En tvåa helt för mmig själv, nja eller jag får bara ett av rummen, men ändå den är rätt så stor och ligger så himla bra till i Uppsala. Det kommer bli så lätt att ta sig till jobbet och till stan. Jag minns knappt sist jag gick på stan, gågatan alltså, men det ska det bli ändring på nu. Så jag kommer förmodligen flytta in i början utav Juni. Hon har just nu en studnt boende hos sig, men han flyttar hem igen den sista Maj. Det ska bli så skönt att äntligen komma hemifrån igen, jag har tidigare bott på elevhem de tre senaste åren. Så det var inte så kul att flytta hem igen måste jag säga, men nu blir det andra bullar. Visserligen är det endast över sommaren, men vem vet kanske händer det annat i höst!

En solig vecka i Skaraborg

Jag har haft en underbar vecka hemma hos min älskling och han har visat mig en massa vackra platser. Här på bilden är det Häggen i häggen om ni kanske ser det. Hehe.
Vi besökte Varnhemskloster, jätte häfigt och oj så vackert. Om ni inte visste det så är det här filmerna om Arn spelades in, obs, att Arn ej funnits. Han är endast en påhittad krigare av Jan Guillou.
Här har ni mig framför kyrkan.
Så himla vacker kyrka och där jag står när jag tar detta kort finns ruiner från det gamla klostret.
Min fina pojkvän.
Jag fick en puss också, så snällt!
Nu har vi kommit fram till Hornborgasjön, denna sjö är en livsviktig rastplats för resande fåglar. Hornborgasjön är känd för sitt stora fågelliv, mest för alla tranor som samlas där. Jätte mysigt hade vi det, vi hade en liten picknick och såg svanar, änder, grågäss och en massa andra fåglar.
Ett sött liten vattenbryn hittade vi också.
Huset på bilen är ett litet museum kan man säga, där kan man finna historia om sjön och fågelarterna som passerar här varje år.
Jag måste verkligen köpa nya skor..
Han har precis köpt nya han
Läckö Slott, jag tycker knappt att det ser ut som ett riktigt ett, verkligen ett sådant som finns i sagor.
En liten bild på oss två får avsluta detta inlägget. Jag rekommenderar varmt alla dessa ställen, jag har haft en underbar vecka! Det kunde inte bli så mycket bättre! Tack hjärtat!

24 Maj 2012

Jag har varit hos min underbara pojkvän nu, så tyvärr har jag ej hunnit skriva alls. Vi har varit på en massa mysiga ställen och jag har jätte många bilder jag ska använda mig av här på sidan lite senare när jag kommit hem igen. Igår var vi vid Läckö Slott, himla vackert och fridfullt. Vi gjorde en liten picknick tur vid vattnet. Föresten, på bilden är en an mina nya klänningar, älskar dem!

Laddar inför Larz-Kristerz

Jag sitter här och uppdaterar mig själv, det vill säga lyssnar in Larz-Kristerz låtar, så bra de är!
Hittade denna underbart fina musikvideon på youtube, haha jag älskar den! Underbar verkligen underbar!
Haha, vilken gubbar de är! Haha, så härliga! Så roligt!
Höll nästan på att kissa ner mig, haha. Underbart!

Till alla hundägare!

Glöm inte att ha era hundar kopplade nu, eftersom djuren i naturen får ungar under denna tid på året!

Så här säger jaktlagen:
§ ''Under tiden den 1 mars till den 20 augusti skall hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att löpa lösa i marker där det finns vilt. Under den övriga tiden av året skall hundar hållas under sådan tillsyn att de hindras från att driva eller förfölja vilt, när de inte används vid jakt.
Regeringen får meddela föreskrifter som avviker från första stycket. Om det behövs till skydd för viltet får sådana föreskrifter innebära att hund skall hållas kopplad.''

Haha, älska Nemi!

Klicka på bilden för att se den!

Tionde Maj 2012

Nionde dagen på raken jag jobbade idag, och fler kommer det att bli. Det börjar kännas lite, man blir rätt så sliten av att jobba 12 timmar så pass många dagar på rad, men på söndag och måndag är jag äntligen ledig och på lördag kommer min fina pojkvän och vi ska bara rå om varandra och ha det mysigt.
En sak jag tänkte på, när jag jobbar med att sopa sand och åker runt i hela Uppsala så ser jag många vackra kåkar med ursnygga trädgårdar. Jag blir så himla avundsjuk på alla fina detaljer som, dammar och figurklippta buskar. Synd att ingen här hemma inte riktigt har tagit tag i trädgårdsbiten på allvar, visserligen ser vår trädgård inte så hemsk ut, men om jag hade orkat hade jag lagt ned mer tid på den här hemma. Jag har väldigt många idéer.
Igår såg jag nog ett av Uppsalas bokstavligt talat fulaste hus, där skulle jag absolut inte vilja bo. Ser det lockande ut? Husen ser ju ut som garage! Det finns säkert folk som vill bo där, men definitivt inte jag!

Larz-Kristerz snart i Åkerlänna!

Den 16 Maj kommer dem igen, ska bli himla kul! Tyvärr så missade jag dem förra året p.g.a av studenten, som också var så grymt kul! Om bara en vecka ska vi svänga våra lurviga till Älvdalsgänget! Halleluja så skoj det kommer bli! Middag och förkalas hos Lisa och Simon kommer bli kanon bra, sedan ska vi raggla mot bygdegården!

Nionde Maj 2012

Idag var det ingen bra jobbdag, eftersom det började regna så pass mycket som det gjorde så blev det bara en stor sörja på vägen efter traktorn. Då var det bara att packa ihop! Jag slutade jobba vid kl.13 och valde att unna mig lite lyx. Eftersom jag missat det fina vädert som varit nu i ett par dagar så bestämde jag mig för att få lite bränna jag också, så jag fusksolade lite, mycket sol och oj vad brun jag blev (lite röd dock). När jag kom hem tog jag det bara lugnt, såg på två barnfilmer, vilket alltid är avkopplande. Det känns lite i kroppen nu att jag jobbat 8 dagar i strek och fler kommer det att bli, så det var skönt att ligga i sängen tre timmer.
Testade även mina nya handledvikter idag, jäklat säger jag bara. Jag börjde nu med 0,5kg, fastän det bara är så lite så känns det bra mycket ändå. Det blev en runda på 4km i alla fall. Nu ska jag försöka få en lite längre blund för imorgon ska man upp och jobba igen!

Äntligen har jag tagit tag i träningen!

För att få lite mer motivation för att träna så införskaffade jag mig lite nya träningsredskap, bland annat nya skor från Asics och det var verkligen ett kap, visserligen kostade dem 900kr, men jag behövde verkligen ett par nya och så var dessa nedsatta från 1200kr, så jag sparade lite granna.
Och sedan blev det allt detta! Nya tights 3/4 långa, ankel och handledsvikter, sportBH, sportlinné och en webbcam. Min dator är så pass gammal att jag inte har en inbyggd cam så jag blev tvungen att köpa en. Eftersom jag och R bor en bit ifrån varandra så använder vi skype och det är alltid mycket roligare med webbcam!
Nu när jag har köpt lite nya grejer så känns det roligt att få använda dem! Och det är ett tips från mig!
Om du vill få motivation till din träning, köp lite nya träningsredskap eller nya träningskläder, det piggar upp!

Hyllning till mina vänner!

Jag känner att jag måste ge lite mer plats åt mina vänner här. Denna sida handlar trots allt om mitt liv och mitt liv skulle inte vara något om jag inte hade haft alla de underbara vänner jag har idag! Mina vänner är som solen som lyser upp alla mina dagar, utan er vore många dagar väldigt mörka. Tack för att ni lyssnar och bryr er om mig! Jag är stolt över att få vara er vän, även stolt över att ha er som vänner och fruktansvärt tacksam!
Utan er vore jag inte mycket för världen! Ni kommer för all framtid ha en varsin speciell plats i mitt hjärta!
Tack för allt!

6 Månader med R!

Den första Maj firade jag och min underbara pojkvän ett halvår tillsammans och det har varit det bästa halvåret i mitt liv! Jag är så lycklig över att ha dig vid min sida älskling! Att jag träffade dig på en dans i Åkerlänna!
Min egen lilla saga och jag fick min drömprins!
Ps, jag måste faktiskt tacka min vän Lisa som övertalade mig att gå på dansen. Tack så hemskt mycket!

Veckans låt!

Denna låt kan man inte tycka illa om, så bra! Lätt text som man lär sig på en kvart och så fartfylld! Musikvideon är bra rolig också! Har en känsla av att denna kommer bli dunkad i sommar.
''Carly Rae Jepsen - Call me maybe''

Dålig uppdatering, ledsen!

Jag ber om ursäkt, men jag har verkligen så mycket att göra. Jobb nu hela helgen, en paj bil, två kaniner som jag ej har tid med, ja det är en hel del jag har att göra, så jag har inte hunnit skriva. Sorry, sorry!
Efter helgen ska jag försöka göra en rejäl uppdatering från hela veckan, men ni ska få en veckans låt i alla fall!
Hoppas att ni inte är för besvikna, heh.

RSS 2.0