29 December 2011

Åh, min lilla pärla gick genom besiktningen idag, fast han hade dock 2 små anmärkningar som ej behövdes efterkontrolleras. Skyltbelysningen och vänster backspegel var trasiga, jag visste om spegeln det gjorde jag, men förra året sa dom inget om den. Men men, jag ska bara fixa den lilla.

26 December 2011

Har gått och blivit med inflammation i tummen, ingen aning om vad det kan vara. Jag vet i alla fall att det inte är skönt. Men det går nog över snart, om det ej gått över på en vecka lovar jag att gå till doktorn.
Jag har fått så många fina julklappar, bland annat byxor från Vila, doftljus i massvis, örhängen, klänning, presentkort på IKEA, choklad, två biljetter till Robert Gustavssons 25års jubileum i Stockholm, en parfym som luktar jätte gott från R, tre olika pussel, ett från R och ett så himla himla fint halsband från min fina pojkvän, två hängen med ett R och ett J som representerar våra namn, så gulligt! Tack så mycket!

Mysiga sockar från Cubus

När jag och R var i Uppsala och letade julklappar blev jag tvungen att köpa dessa jätte mysiga sockar på Cubus!
Halkskydd, bra att ha!

Julafton 2011

God Jul!
Julens look, endast jag som bar tomteluva och fick därmed agera julklappsutdelare eftersom Tomten ej hittade hit i år igen.
Alla systrarna Hägg hälsar en riktigt God Jul till alla! Så här pigga var vi!

Raggsocksmys

R fick ett par raggsockar av mig, jag har stickat 3/4 av den ena, men sedan fick mamma ta över, haha!

Det lider mot jul

Jag i Rs bil påväg till Skövde, mysigt att åka bilen tillsammans.
Förra veckan kom R till mig och vi letade julklappar. Hittade denna jätte fina kappa på Cubus, men tyvärr fanns den ej i min storlek (denna är lite stor) Vi kollade runt på alla Cubus i Uppsala, men den fanns ej någonstans. Men när vi kom till Boländerna så fanns den men i begie så den blev det, mycket nöjd. Men självklart så finns kappan i Skövde i rätt storlek.. Men men, i Uppsala var det 50% på den och inte i Skövde.

Snölykta mysfaktor!

Jag blev i tisdags tvungen att göra en snölykta nu när snön äntligen har kommit. Kände mig som ett litet barn där jag satt med overallen och tre hundar som kom och förstörde den hela tiden. Det tog sin lilla stid när man fick brottas med Tellie som trodde att alla bollarna var till henne. Men resultatet blev mys mys, kanske inte den snyggaste men fint blir det absolut!

Varg i Rörmyra

Pappa hade sett dessa spår uppe i skogen en bit från vårat hus, han säger att det är varg.
Så jag var ju tvungen att gå dit jag med.
Spännande!

19 December 2011

Dålig uppdatering, ja jag vet. Är hemma hos min fina R, och här vill jag ju inte vaar den som är den heller.

13 Lucia December 2011

Hjälp mig lite!
Hur ska jag ha håret??

11 December 2011

Kollade genom bloggen igår och hittade denna snygga bild. Tror att den är från vintern som varit. Oj oj, så man kan ändras på bara några månader!

8 December 2011

Hittade denna jätte fina klänning på H&M, funderar på att köpa den..
Nya örhängen från Ur och Penn
(Kände ingen idé med att försöka se fin ut på bilderna eftersom det inte gick just nu ändå, bättre att försöka med att se lite fulare ut istället!)
Trött som bara den efter en dag i skolan med genetiksprov och en mattelektion.
Yeah, jag måste bara säga att för första gången i mitt liv har jag Jessca Hägg fått MVG på ett matteprov!

7 December 2011

Jag blev så himla kalassugen idag ja! Kan det vara för att jag är lite arg och frustrerad över att jag fortfarande sitter kvar i denna  jäkla skola? Jo, så kan det verkligen vara, känner verkligen att jag behöver mig en riktig jäkel snart! Men oj jäklar vad det ska firas när jag är klar med allt i Februari.
Då åker studentmössan på igen jag LOVAR!

Och förövrigt har jag haft en jätte bra helg med min fina pojkvän! Mycket skoj har vi haft, till och med så att jag har prövat på krogen i Skövde, positivit överraskad! Visserligen var starten på helgen allt annat än lugn, man skulle kunna beskriva den som ett himla stort kaos, men som tur var så löste sig allt till slut!

Michael Bublé Christmas

Sitter och lyssnar på underbara Bublés nya julalbum, mysmusik! Denna låten är underbar! Energi! Jag blir så himla glad!

Elisa's i Nynäshamn 2 December 2011


RSS 2.0