I am watching you

En klocka kan säga mycket om en person, tyvärr är jag inte en klockmänniska men visst önskar jag att jag var det! En otroligt snygg accessoar! Och med tanke på att klockor inte behöver kosta en förmogenhet för att vara snygg så är det synd att inte fler använder dom. Så idag vill jag framhäva och hylla armurs klockan! Den som hjälpt väldigt många människor genom livet med det som vi anser ha brist utav, tiden.
 
 
 

Dinner with workmates!


Ny tröja från Carlings!


Dagens låt!

 
Underbar låt! Denna måste väl ändå vara en av Sveriges mest framgångsrika låtar genom tiderna, efter ''It must have been love'' såklart!

Vallarnas friluftsteater - Livat i parken

Pappa med sin favorit, Dag-Otto och min pappa kan ju bilda klubb, Otto Lars-Erik heter han min pappa.
 Kolla in väskan, precis en sådan som jag har och hade med mig på föreställningen.
 
Jag älskar denna bilden! Stefan tappade sina löständer och alla började att skratta. Det hände flera gånger under kvällen och det blev som kvällen lilla höjdpunkt!
 
En sväng förbi Ullared blev det också såklart, men tyvärr var vi där på fel dag och vid fel tidpunkt, hela Skandinavien var där vill jag lova!
 

Vacker Dalahäst

Denna vackra lilla häst fick min sambo när han var uppe i Malung på dansbansveckan. Jag tycker själv att det är väldigt väldigt fin! Jag skulle vilja ha en likadan i rosa!

Where´s my strengths? Give it back!

Att det ska vara så svårt att få vardagen att gå ihop. Alla faktorer strejkar för mig, jobbet, träningen, inställningen, ja det känns som inget fungerar tillsammans just nu. Varför ska det vara så komplicerat? 
Denna känsla att inte veta hur att ska gå skrämmer mig något otroligt. Kommer jag ha ett jobb när min anställning tar slut? Kommer vardagen gå ihop? Vad kommer jag att jobba med? Vad vill jag jobba med? Vad behöver jag göra för att ta mig dit jag vill? Kommer livet rulla på eller blir det kaos? Så svårt att släppa taget om den känslan och bara leva för dagen just nu. Jag hoppas verkligen att allt löser sig snart för detta tar musten ur mig. Det gäller att ta en sak i taget och jag får helt enkelt börja med att ta en dag i taget och se hur det går därifrån.

Härlig lördag!


RSS 2.0