Autumn nails




My cute little hat




Saturday in Stockholm!

I lördags åkte vi upp för att ge vårt fulla stöd till Törebodakören, Team-Elisa i körslaget. När vi kommit upp till Stockholm fick vi dessutom ett par timmar i centrum för att shoppa och äta gott. Jag tog min första promenad med min nya rosa väska och sjalen. Jag gav mig också in på något jag inte kunde dra mig ur, ni får se lite längre ned vad det handlade om..
 
Team-Elisa i blått och konkurrenterna i Team-Weise i silver. Båda var rikigt bra, men såklart är det blåa teamet bäst! För er som inte såg programmet så klicka på länken.  http://www.tv4play.se/program/k%C3%B6rslaget-med-lottodragningen?video_id=2447260
Här har ni mig, detta kunde jag inte dra mig ur. Jag gav det som ett roligt förslag, att vara blå i ansiktet för att visa mitt stöd. Och när jag väl hade sagt det så kunde jag ju inte ångra mig! Så blått blev det helt enkelt! Jag försökte lika en smurf med den lilla mössan, men jag är osäker på hur många som förstod det.
På min resa hade jag min kära Maria som tyvärr svek mig med ansiktsfärgen, men lite blått fick hon allt. En riktigt roliga heldag i Stockholm som jag gärna gör om igen! Nu får vi hoppas att Team-Elisa går vidare ännu en vecka och gärna hela vägen till final! Så ring och rösta nu på lördag igen! 
 

Movie of the day!

Såg nyss denna otroligt underhållande film! Jag skulle beskriva filmen precis som skådespelarna själva beskrivit den, en svensk version av Baksmällan och The wedding crashers. Många sjuka misstag och handlingar som blir riktigt roliga och som vissa säkert kan känna igen. Rekommenderar att alla ser den! Inte bara för att det är en bra film utan också att det är många väldigt bra skådespelare i den!
Kika in trailern här ner till!
 
 
 
 
 

Song of the day

 
Grymt svängig låt! Texten.. hm.. passar bra till ett barnprogram, men den blir på något sätt väldigt häftig tillsammans med melodin. Den sätter sig väldigt hårt på hjärnan, så jag varnar känsliga tittare!

Cosiness in the bedroom

Innan semestern inhandlande vi lite saker som saknades i lägenheten och det blev bland annat detta till sovrummet som varit lite för sterilt innan, men nu har vi fått till en liten mysighetskänsla i rummet. Dock saknas det fortfarande lite saker, men det är roligare att investera successivt än att köpa allt på en gång.
Min fina skyddsängel fick sig en hedersplats på tavelhyllan
 
På väggen i hallen hänger det två riktiga snyggingar om jag får säga det själv!
 
 
 

Way of living

 

16th september 2011 - our love story began

Two years ago I met you and it was love at first sight. Thank you for this two wonderful years, I hope we'll have many more toghter. 
I love you!
 

Love to ''Real fake''

Varför köpa äkta för flera tusen när det finns minst lika fina oäkta? När man dessutom får dom för ett lägre pris. Jag älskar verkligen väskor och personligen tycker jag att det är roligare att byta bland flera väskor vid olika tillfällen än att ha en eller två svindyra som man är jätterädd om eftersom dom är så pass dyra. Dessa fyra fyndade jag i Bodrum på tisdagsmarknaden. Jag fick alla för cirka 500 svenska kronor. Vilket jag tycker är ett rikigt kap!
 
Supergullig som passar året runt. På hösten och vintern lyser den upp i mörkret, under vår och sommar , ja det är väl självklart att det passar in då!
Jag älskar när väskor har ett vackert yttre, men wow, jag blir extra glad när dom även har ett vackert inre!
Denna passa in så bra nu när det börjar lida mot höst. Som ni kanske såg så är modellen lika som den innan, jag hade lite svårt att välja vilken jag ville ha, så det blev helt enkelt båda två Jimmy Choo väskorna.
Denna är underbar! En stor, rymlig, tuff och riktigt snygg väskbag från Michael Kors.
Nu sist och minst, en liten men tuff aftonväska från Chanel
 
 

Livet är för kort för att.. ödsla sin tid?

Jag har funderat på en liten grej medans jag hade semester och läste en mycket intressant bok. Är det verkligen värt att lägga ner tid på något som inte ens gör en glad? Är det värt att tänka på de ''vänner'' som får en att må dåligt? Är det värt att varje dag känna prestationsångest för något man egentligen inte vill göra? Är det värt att må dåligt varje kväll när ångseten smyger sig på som gör att man inte kan somna, men man vet att du måste verkligen sova för att man ska upp jättetidigt? Är det värt att må dåligt och få ångest för att man inte ser ''perfekt'' ut? Ska dessa faktorer verkligen få oss att må så dåligt? 
 
Jag säger bara en sak: ALDRIG I LIVET! FAR ÅT HELVETET MED ÅNGESTEN OCH KOMPLEXEN! 
 
Säg mig varför vi ska lägga ner så otroligt mycket energi på något som drar ner oss i en bottenlös grop? Det är verkligen inte värt att få ångest och må dåligt över något som påverkar dig negativt. Det är otroligt svårt att bara ignorera allt detta, eftersom det har blivit som en del av vår vardag, vilket är sorgligt. Fastän det är svårt så är det ytterst viktigt att vi försöker se det positivt, alla vill väl leva ett lyckligt liv? Men varför ska vi då låta dessa små skitsaker växa till något som kontrollerar våra liv? 
 
Jag vill i alla fall inte att dessa saker ska kontrollera mig, så jag har börjat se mig sig ifrån ett annat perspektiv. Att jag faktiskt duger som jag är och är bra på det jag gör. Jag ska börja tänka mer på mig själv, vad är det som jag egentligen vill göra med mitt liv? Vad vill jag jobba med? Hur ska jag uppnå mina drömmar? Jag måste börja någonstans och en bra början är ju att acceptera sig själv. Mitt nya liv ska snart ta sin början och jag ska utgå efter någon som jag läste i denna bok. Jag rekommenderar denna bok till alla, ung som gammal, kvinna som man. Superbra bok som verkligen träffar rätt.
 
 
 
 

RSS 2.0