29 April 2011

Imorgon är det Sista April, oj så kul vi ska ha! Jag och Malin ska till Emil och kalasa må ni tro. Grilla och dricka gott, heh! Vi får se hur kvällen slutar och dagen efter ska jag eventuellt jobba, men det visar sig om jag klarar av det. En sak har jag klar, det blir absolut inte som sist hos Emil vill jag lova!
(Pysen som han heter bjuder på denna snoppbild, en liten blottare)

Jag jobbade igår till kl 01.00 men kom hem kl 02.00, jag laddade upp med druvsocker och det hjälpte. Jag var inte ett dugg trött när jag kom hem, men idag var det andra visor. Fy fasiken vad trött jag var nyss när jag vakna, men nu äör jag pigg igen!
Sitter och funderar på att åka hem, men jag undrar jag. Skulle behöva pluggalite extra, får ta med mig datorn hem jag. Fy fabian vad med rester jag har, det är inte klokt! Men nu ska kragen tas tag om!
Hej då!

28 April 2011

Idag ska jag till tandläkaren för näst sista gången med tandställningen! Känns kanon skönt ska jag säga er! Jäkla tur att den försvinner innan studenten!
(Observera att det är en gammal bild, mina tänder är 20 gånger snyggare än så!)

22 April 2011

Ojoj, inget riktigt påsklov har det vart heller. Jag har jobbat dubbelt sedan söndags. Först på Parkhyddan kl 08.00-13.00 och sedan på Binab AB kl 15.00-22.00. På Parkhyddan matar jag hundar och katter, städar deras boxar och sedan går jag ut med dom. under hela denna vecka har det blivit 1-1,5 mil om dagen med hundar. Sedan hinner jag åka hem, äta lite mat och duscha. Efter det bär det in till Uppsala för att sopa sand på gator, cykelvägar och dylikt. Väldigt skönt att slippa sopningen på helgen i alla fall, men Parkhyddan slipper jag inte. Fast med tanke på alla pengar som jag drar in så är det värt det till 100%. Jag ska sopa sand i tre veckor till och sandsopning är ju inte så ansträngande, men plånboken får fetma och det är ju kanon bra!

(En sådan kör jag, fast inte exakt denna)
Nej, snart är det studenten. Jäklar vad jag längtar! Fast först ska vi klara av valborg och studentskiva, vi får se huur det går egentligen!
Nu ska jag kika lite på talang för att det är så underhållande, haha!

11 April 2011

Hittade denna gamla bild på mig och Jenny.
En gång i tiden var man fin, sen gick det bara utför! Haha

11 April 2011

Hittade denna gamla bild på mig och Jenny.
En gång i tiden var man fint, sen gick det bara utför! Haha

Åsa-Nisse Wälkom to Knohult

Jag och Malin kollde på denna igår, grymt rolig film. Har inte skrattat så mycket åt en film i hela mitt liv tror jag. Haha, så spårad och rolig! Verkligen sevärd på bio, va fan 95kr är ett rimligt pris för en sådan kanon kul film!

RSS 2.0