Dagens låt!

 
Så bra! Man får inte underskatta gamla låtar!

Dansbandveckan i Malung!

Jag och Robert påväg till Guldklavengalan i Malung. Har haft en rolig och stressig vecka där uppe, men jäklar vad det är kul ändå. Hur mycket folk som helst och massor utav dansband!
Ett stort Grattis till Elisa som vann Guldklaven för Årets sångerska!
Mina skor som jag hade på galan, jäklar vad höga dom är och fruktansvärt snygga! Jag lånade ut dom till en vän, eftersom jag förmodligen inte kommer att använda dom så myycket och det är ju synd om dom bara står.
Vi bodde på Värdshuset Lugnet utanför Malung, vi hade utsikt över Dalälven inne i resturangen.

13 Juli 2012 - Syster 17 år

Julia blev 17 år den 13 juli. Grattis lillasyster! 

Fick rosor av min prins!

När jag kom fram till Skövde så fick jag 10 stycken röda rosor av min fina pojkvän!

Blå Tåget till Skövde

När jag åkte till Skövde nu senaste gången så åkte jag med ett tåg jag inte åkt med innan, Blå Tåget heter det och jag måste verkligen uppmärksamma detta tåg! Det var ett så mysigt och trevligt, personalen var underbar! Dem bjöd på ett vin i baren och kom till varje sittplats med resturangmenyn. Verkligen trevligt! 
I baren fanns det till och med live musik med hjälp av en pianist. Jag träffade på två härliga människor som jag satt och pratade med hela resan. Det är nästan så att jag kan betala bara för att åka detta tåg. En mycket härlig stämningfanns på tåget och på grund av det trevliga personalen så blev man själv på ett väldigt gott humör och det ledde nog till att alla kom in i en mysig genemskap! Det var absolut inte sista gången jag åkte detta tåg! $
 

15 Juli 2012 - mycket att göra

Det har varit väldigt mycket att göra nu senaste tiden så jag har hunnit med att skriva, men nu tänkte jag göra ett ryck här!
Hittade denna lilla krabat vid jobbet i måndags, helt ensam och vilsen. Jag bar bort honom från alla maskiner och skrot och satte ner honom i gräset där jag såg att den kom ifrån. 

8 juli 2012

 

Igelkotte på vift i Uppsala

När jag och Julia gymmade igår så hittade vi denna lilla igelkottsbebis utanför Friskis&Svettis. Den fick lite panik när vi hindrade den från att springa iväg, den var vass! Hade jag haft handskar så skulle jag burit bort den till gräset, men den fick promenera själv.

Dagens låt!

 
Gammal men oj så bra den fortfarande är!
''Phil Collins - You can´t hurry love''

Töreboda festival 2012

I torsdags var jag på en mycket trevlig tillställning i Töreboda, nämligen festivalen som går av stapeln vart tredje år. Festivalen pågår under tre dagar och flera tusentals personer besöker Töreboda för att titta på artister, åka karuseller, vinna på lotto, käka korv och ha allmänt trevligt med nära och kära. Jag är lite avundsjuk på Töreboda som har denna fina festival, Uppsala har inget liknande. Om nu Uppsala skulle fixa något liknande skulle det inte bli samma sak, eftersom Uppsala är så pass stort och då försvinner den ''lokala gemenskapen'' som finns i en liten stad. Jag tror säkert att jag kommer besöka denna festival fler gånger. 
Jag fick vara med på en bild ja!
Fick lite fina bilder på Elisa's
Keytaren i högsta hugg!
Vilket jäkla medley dem hade skrapat ihop! Publiken blev vild när Robban kom upp med keytaren och började på spela introt till Inatt inatt.
Vilken publik!
 
 

2 Juli 2012 - en bra dag

Idag har jag hunnit med en del saker, eller jag har i alla fall inte bara legat hemma och degat. Jag åkte till stan för att fixa till en present jag köpt till R och sedan mötte jag upp en god vän på stan, Antonia. Vi tog en lunch/fika på Linné Cafét och såklart hade vi en mycket trevlig pratstund om livet, kärlek, jobb, ja till och med preventivmedel. Det var så roligt att träffa henne igen, det var så himla länge sedan som det bara var vi två utan massa andra människor som är med. Sedan kikade vi runt i lite affärer och jag handlade ännu en present till R, va tusan jag skämmer ju bort pojken!
Efter att Antonia åkt gick jag och tog mig några minuter i solboxen. Efter att jag vart på ett besök där så känner jag med så mycket piggare än innan och det behövdes idag! Sedan bar det av till gymmet!
En rikigt bra dag! Tack Antonia för en trevlig stund!
 

Stressad


1 Juli 2012

8 underbara månader med min prins idag!

RSS 2.0