30 Mars 2010

Hej!
Ända sedan torsdag har vi övat och tränat inför estetshowen på onsdag, alltså imorgon. Hahah, det är så himla roligt ska ni veta! Vi dansar, sjunger och spelar teater hela dagarna. Imorgon har vi alltså premiär på vår show. Vid klockan 14.30 har vi föreställning för Jälla skolan, och på kvällen klockan 19.00 har vi föreställning för föräldrar och anhöriga. Hahah, våra scenkläder är ju så himla fina hahah. Jag kan ju inte avslöja vad jag ska spela, men det visar sig om ni kommer och tittar på showen.

Om ni vill se ska ni alltså komma klockan 19.00 imorgon onsdag. Showen är i gympasalen vid Jällagymnasiet, kostnad barn 20kr, vuxna 40kr. Kom för sjutton gubbar ni kommer inte ångra er!

27 Mars 2010

Hej!

Ikväll är det Earth Hour mellan klockan 20.30-21.30. Jag ska släcka ljuset för vår planet.

Idag har jag varit hos Jessica och Stefan, Jessica har visat hela huset för mig. (Jag ska passsa huset, hundarna, katterna och marsvinet i 11 dagar när dom ska till USA) Snacka om att dom har ett riktigt snyggt hus! Vädligt fint har dom de, platt TV med alla kanaler, haha vi har nämligen bara svt1, svt2 och tv4 hemma. Haha, jag ska titta på aminal planet hela dagarna! Bubbelbadkar, kaffelattemaskin, 5 fyrhjulingar och en massa andra fina saker. Ser fram emot att bo där i 11 dagar.
Hej då!

19 Mars 2010

Hej!
Usch, jag har alldeles för mycket att göra. Jag har så många rester att jag inte ens kan ränka dom på fingrarna. Och så ska det fixas jobb hit och dit. Idag har jag skrivit tre CVn. Är helt slut och så himla trött, jag är inte sugen på att göra klart lantbruksdjurs skötseln nu. Nej usch och blä. Men jag måste ta mig fan ta tag i det nu i helgen. Och sedan ska det ju fixas med praktiken på Åland, jag försökte ringa idag men det strula så jag kom inte fram. Sedan ska jag ringa till ultuna och fråga om vi kan komma på studiebesök på måndag, men där har jag inte heller fått tag på någon. Och imorgon ska vi till Gälve och träffa Alex, Katrin och ungarna.
Ni kanske inte tycker det, men jag tycker att det verkar som att jag är ganska fullbokad här framöver. Usch..

Hej då!

Jälla = Aldrig en lugn stund


Emil Ohlströms första krogenrunda gick ju kanon. Utkastad och allt, men kul de hade han!

Rödin vart lite smet en onsdag. Hahah, jag fick springa med spyhinken!

Jällas eget husband Popstar: Honken, Niklas och Pontus!

Musikgruppen: Mimmi Falk på munspel till Kung av sand!

Ohlström och Lärry i en och samma tröja.

Finns det någet mer att säga än att vi har kalas kul på Jälla varje dag. Och för varje dag som går så blir det allt mer roligare!
Jällasynmasiet en tid man aldrig glömmer!


Maskinvisning Traktor Nord


Riktigt fina traktorer på Traktor Nord måste jag säga. Den 6/3 var jag, August och pappa där och kikade. Träffade på Busken, Karlsson, Torgny, Patrik och lite fler trevliga människor. Mycket gott fika hade dem med. Det är lika trevligt varje år det är maskinvisning.


8 Mars 2010


Nu i helgen har jag varit hemma tillsammans med August. I lördags var vi på Traktor Nord på maskinvisning (bilder kommer). Sedan när vi åkte hem fick jag övningsköra lite granna, det är verkligen på tiden att jag börjar med det nu. För i sommar ska jag ha körkortet i handen! Sedan närä vi kom hem, ja vad gjorde vi då? Hm, vi spelade Super Mario och åt godis. Haha. Sedan igår, söndag så gick vi upp i ladugården och mjölkade lite kor. Jag mådde riktigt illa och var jätte yr. Sedan var jag barnvakt ett litet tag. sen åkte vi till stan och buggade, men även där mådde jag illa och var yr så jag åkte tidigare. Sen åkte vi och åt mat på elevhemmet.

Juste pussel på bilden limmade jag ihop igår! Nu ska jag bara köpa en ram till det.

Hej då!

RSS 2.0