Kina, en hemlighet du inte visste

Kina är ett mycket vackert land, med vacker natur & fin kultur. Flera tusen människor åker dit varje år för att få se den vackra delen av Kina, men om man åker till Kina som en turist så ser man inte allt landet bjuder på. Allt är nämligen inte lika vackert som den kinesiska muren. Här vill jag visa dig den del av Kina som inte många alls känner till, men den finns där & jag vill stoppa detta vansinne en gång för alla. 
I Kina fångar dom in herrelösa djur & torterar dem till döds, sedan tar dom deras päls & säljer den till oss turister som inte vet vad som hänt med djuren innan. 
Det är mest hundar & katter som torteras till döds, genom att bli dränkta, slagna, strypas, kokas eller ihjäl stuckna av knivar. Kinas befolkning som fångar djuren trycker in dom i trånga burar  med ett tio tal andra individer som ska plågas till döds för pälsens & köttets skull. Djuren slaktas offentligt på gator i mindre städer i Kina, & det är oftast turister från andra delar av Kina som kommer till de små städerna & väljer ut vilken hund eller katt dom vill ha pälsen av. Kineserna som gör detta mot dessa oskylldiga djur har ingen barmhätighet i sig. De flesta kineser anser att pälsen är finast när djuret lever. Så dom slänger djuret i marken så att det blir medvetlös, sedan hänger dom upp djuret på en krok i genom käken, eller genom bakbenen. Sedan börjar dom att skala av djuret på dess skinn, det värsta är att djuren är vid livet & känner varje drag av kniven som sakta skalar dom nakna. Det är inte alltid så här, men detta tycker jag är vansinne & djurplågeri i högsta grad. Så här ska ingen varelse behöva bli behandlad, eller vad tycker ni? Skriv gärna er åsikt om detta, jag vill gärna veta vad ni tycker. 
Tack på förhand.
Här & nu vill jag visa ett par bilder som visar Kinas verklighet & jag vill varna känsliga tittare, men försök våga se det hemska som pågår i Kina!




Stoppa djurmisshandeln!

Stoppa misshandeln av björnarna

I vissa delar av Pakistan tvingas björnar kämpa mot aggressiva hundar – enbart för att underhålla publiken. Björnen står bunden ute på en arena, helt försvarslös eftersom tänder och klor filas ned.

Under kampen får björnen allvarliga skador. Nosen får många bett och det händer att den går av helt. Det är också vanligt att björnens ögon blir lidande med svåra synskador eller blindhet till följd.

När björnarna inte används i kamperna lever de i fångenskap. De får i typfallet vare sig den föda eller omsorg som de behöver. Skadorna efter kamperna blir inte heller behandlade.
Dessutom är kamperna olagliga. Trots det fångas björnar i naturen och säljs för att utnyttjas i kamperna, även detta strider mot pakistansk lag.



RSS 2.0